Wandel ook voor Longfonds!

0 wandelaars steunen ons voor € 0,-
Longfonds

Longfonds

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Meelopen met de Vierdaagse is leuk, maar je helpt er ook ruim één miljoen longpatiënten mee!
Het Longfonds helpt mensen met een longziekte. Door onderzoek, voorlichting of belangenbehartiging. We komen op voor de beste zorg voor longpatiënten én voor iedereen die dat misschien ooit wordt.

Samenwerken is de sleutel tot succes. Daarom werken we graag samen met iedereen die onze dromen deelt. Dat kun jij zijn, als wandelaar van de Vierdaagse. Als longpatiënt, familie of vriend. Als wetenschapper, zorgverlener of als bedrijf. Samen delen we de zorg voor zieke longen en het belang van gezonde longen. Door mee te lopen als sponsorloper strijd je mee voor gezonde longen!

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Wetenschappelijk onderzoek is de basis van ons werk. Het is onmisbaar in de strijd tegen longziekten. En belangrijk voor goede zorg. Maar het vraagt veel tijd en geld.


Naast het mogelijk maken van onderzoek pakken we vieze lucht aan. En doen we er alles aan om kinderen rookvrij te laten opgroeien. We willen astma voorkomen, kapotte longen repareren en een betere behandeling van ernstige longziekten. Dat zijn onze dromen.

Met jouw gesponsorde kilometers tijdens de Vierdaagse help je om deze dromen te realiseren. En daar zijn we je enorm dankbaar voor!

Hoe helpen we jou?

Help jij ons om onze dromen te realiseren door jouw Vierdaagse te laten sponsoren? Dan helpen wij jou natuurlijk ook!
- Maak je een actie aan via de button ‘Kom in actie’ of op de actiewebsite van het Longfonds, dan nemen we contact met je op en geven je tips om je actie tot een succes te maken.
- We hebben promotiemateriaal zoals een giftenbox, folders, vlaggetjes etc om je te actie te ondersteunen .
- Je ontvangt ons unieke Longfonds sportshirt waarmee je tijdens de Vierdaags laat zien dat jij mee strijdt voor gezonde longen voor iedereen.

Contactgegevens

Longfonds

E-mail: Jasperlindhout@longfonds.nl
Website: https://www.longfonds.nl/loop-de-nijmeegse-vierdaagseWij wandelen voor Longfonds