Wandel ook voor Longfonds!

5 wandelaars steunen ons voor € 2.802,-
Longfonds

Longfonds

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Meelopen met de Vierdaagse is leuk, maar je helpt er ook ruim één miljoen longpatiënten mee!

Het Longfonds helpt mensen met een longziekte. Door onderzoek, voorlichting of belangenbehartiging. We komen op voor de beste zorg voor longpatiënten én voor iedereen die dat misschien ooit wordt.

Samenwerken is de sleutel tot succes. Daarom werken we graag samen met iedereen die onze dromen deelt. Dat kun jij zijn, als wandelaar van de Vierdaagse. Als longpatiënt, familie of vriend. Als wetenschapper, zorgverlener of als bedrijf. Samen delen we de zorg voor zieke longen en het belang van gezonde longen. Door mee te lopen als sponsorloper strijd je mee voor gezonde longen!

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Wetenschappelijk onderzoek is de basis van ons werk. Het is onmisbaar in de strijd tegen longziekten. En belangrijk voor goede zorg. Maar het vraagt veel tijd en geld.

Naast het mogelijk maken van onderzoek pakken we vieze lucht aan. En doen we er alles aan om kinderen rookvrij te laten opgroeien. We komen op voor de beste zorg voor longpatiënten én voor iedereen die dat misschien ooit wordt. We willen astma voorkomen, kapotte longen repareren en een betere behandeling van ernstige longziekten. Dat zijn onze dromen.

Met jouw gesponsorde kilometers tijdens de Vierdaagse help je om deze dromen te realiseren. En daar zijn we je enorm dankbaar voor!

Hoe helpen we jou?

Help jij ons om onze dromen te realiseren door jouw Vierdaagse te laten sponsoren? Dan helpen wij jou natuurlijk ook!
- Maak je een actiepagina aan op deze site of op https://www.longfonds.nl/loop-de-nijmeegse-vierdaagse dan zetten wij jouw actie in het zonnetje op onze website.
- Wij geven je tips om je actie tot een succes te maken en hebben promotiemateriaal beschikbaar, zoals een giftenbox, folders, vlaggetjes etc.
- Je ontvangt ons unieke Longfonds sportshirt waarmee je tijdens de Vierdaags laat zien dat jij mee strijdt voor gezonde longen voor iedereen.

Contactgegevens

Longfonds

E-mail: RianneWillemsen@longfonds.nl
Website: https://www.longfonds.nl/loop-de-nijmeegse-vierdaagseWij wandelen voor Longfonds

Adrianne Feunekes: Ik wandel voor Longfonds
Ik wandel voor Longfonds
Adrianne Feunekes

Wij lopen mee voor het Longfonds, om geld voor medicijnen en onderzoeken in te zamelen voor alle longziekten, waaronder die van mijzelf; https://www.longfonds.nl/alpha-1 Wij zijn begonnen met onze trainingen en hopen op jullie steun!
Verzameld bedrag
 1.256,30
Marc Heijmen: Ik wandel voor Longfonds
Ik wandel voor Longfonds
Marc Heijmen Team Vierdaagse 2017 #vteam

Ik vind het belangrijk dat er een medicijn komt voor kinderen, waardoor ze niet meer zo benauwd hoeven te zijn. Ik heb zelf astma, gelukkig gaat het goed en dat wens ik ook voor andere kinderen. Ik weet dat benauwd zijn heel vervelend is. Het Longfonds kan hieraan bijdragen en ik vind het daarom belangrijk dat hiervoor geld beschikbaar komt zodat er voor meer kinderen meer lucht kan komen.
Verzameld bedrag
  .762,60
Carin Greven-de Wit: Ik wandel voor Longfonds
Ik wandel voor Longfonds
Carin Greven-de Wit

Sinds een aantal jaren, heb ik het etiketje "chronische astmatische bronchitis", op mijn voorhoofd staan. Dit vergeet ik meestal en word dan met enige regelmaat, even gedwongen een stapje terug te doen. En dat laatste valt niet mee, als je ruim 3 jaar geleden, 75 kg bent afgevallen en nu super actief bent geworden :) Dit jaar heb ik wat actieve dingen op mijn lijstje staan. In maart heb ik 20 km hardgelopen, een enorme overwinning voor mijzelf! En dan wil ik nu heel graag de Nijmeegse vierdaagse gaan lopen. Het longfonds doet geweldige dingen en daar sta ik volledig achter! Dus ik loop heel graag mijn km-ters om geld binnen te krijgen, voor het longfonds!!!
Verzameld bedrag
  .669,65
Wiel van Lier: Ik wandel voor Longfonds
Ik wandel voor Longfonds
Wiel van Lier

personen die last hebben van korte adem en last hebben van de luchtwegen wil ik hiermee ondersteunen zodat ze een aan passing kunnen regelen
Verzameld bedrag
  .103,25
Mariel dalen: Ik wandel voor Longfonds
Ik wandel voor Longfonds
Mariel dalen

Verzameld bedrag
  . 10,00