Een briefje van opa Bert aan Danielle 🦋

02-04-2024 | 14:19

Bert de Jong is trotse opa van vlinderkind Danielle. Hij, zijn vrouw Ineke, familie en vrienden zetten zich al vanaf de geboorte van Danielle in om aandacht te creëren en fondsen te werven voor onderzoek naar een oplossing voor de moeilijke situatie van zijn lieve kleine meid. Na de jaarlijkse aardbeien en stoofperen actie heeft het team de Jong nu besloten om met de 4-daagse mee te doen en geld op te halen. Om deze actie kracht bij te zetten heeft opa Bert een flyer laten maken waarin hij een brief schrijft aan zijn kleindochter. Deze brief willen wij graag met jullie delen.

Danielle is 6 jaar en heeft epidermolysis bullosa (EB), een zeer ernstige, voor alsnog ongeneeslijke huidziekte. Danielle wordt ook wel een Vlinderkind genoemd, omdat haar huid zo teer is als een vlinder. Stichting Vlinderkind zet zich in voor Danielle en haar lotgenootjes, zodat er onderzoeken gedaan kunnen (blijven) worden en hulp gegeven kan worden aan deze kinderen. Help jij mee?

Heb je een startbewijs weten te bemachtigen voor de Vierdaagse? Loop dan mee met ons team! Je bent van harte welkom bij Team Vlinderkind. 🦋  

Klik op 'Wandel mee!' en maak een profiel aan! 

We staan altijd klaar om je te ondersteunen bij je actie. Heb je behoefte aan ideeën, heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om ons te bellen of stuur een mailtje.
☎️ +31(0)85-1091108 | ✉ vierdaagse@vlinderkind.nl | www.vlinderkind.nl | IBAN: NL31 INGB 0000 0067 37