Loop mee met De Vierdaagse Sponsorloop

Steun jij in 2023 ook een goed doel?

Misschien is er iemand in je omgeving met een ziekte of handicap waar je je hardvoor wilt maken. Of je bent begaan met het lot van een groep mensen of dieren in nood waar je graag geld voor zou willen inzamelen. Dan is het toch geweldig als je jouw 4Daagse wandelprestatie kunt koppelen aan een goed doel? Dat kan met De Vierdaagse Sponsorloop! 

De Vierdaagse Sponsorloop maakt het simpel:

  • Klik op 'Wandel mee!' en maak een profiel aan. Dit is mogelijk van 23 januari 2023 tot en met 21 juli 2023. Om mee te doen moet je wel ingeschreven staan als 4Daagsedeelnemer.
  • Je krijgt een eigen actiepagina, waarop je beschrijft wie je bent, voor welk goed doel je geld wil inzamelen en waarom.
  • Je actiepagina deel je vervolgens zoveel mogelijk in je netwerk.

Verder gaat alles vanzelf:

  • De donaties worden automatisch geïnd. Er kan gedoneerd worden tot en met 31 augustus 2023.
  • Na afloop van de 4Daagse wordt het opgehaalde bedrag* naar het betreffende doel overgemaakt.

In de afgelopen jaren heeft De Vierdaagse Sponsorloop al ruim 4,2 miljoen euro opgehaald voor meer dan 250 goede doelen.

* Deelnemers aan De Vierdaagse Sponsorloop hoeven geen eigen bijdrage te leveren om een profiel aan te maken. Vanwege de kosten die gemoeid zijn met de ontwikkeling en het beheer van de website, de organisatie, en de financiële verwerking van de bijdrages van donateurs naar de goede doelen, vindt er een inhouding op het donatiebedrag van vijf procent plaats.