Ik wandel voor Proefdiervrij!

15 sponsoren steunen mij voor € 426,-
Sonja Tepper

Sonja Tepper

Hé!
Ben jij geïnspireerd
door Sonja?
Kom ook in actie!

Waarom ik wandel voor een goed doel!

Lieve mensen, bezoekers van deze site,

Wat ontzettend fijn dat u (jij) een kijkje wilt nemen in wat mij beweegt om voor Proefdiervrij te lopen.

Ik ben een amateur wandelaarster, geen echte sporter, daar heb ik helaas de energie en de tijd niet altijd voor. Dat heeft vooral te maken met werken in de zorg en tja de overgang hè (56). Eigenlijk voel ik mij in hart en nieren een pelgrim (2004 Santiago de Compostela). Heerlijk in de natuur wandelen en daarvan genieten, en evenzo van de cultuur. Rondkijken, genieten, fotootje maken...
Dit is overigens de derde keer achtereen dat ik de Nijmeegse4daagse loop én voor Proefdiervrij.

Wat zouden al die miljoenen PROEFDIEREN (honden, katten, paarden, geiten, apen, konijnen, cavia's, hamsters, muizen etc.) in de kille laboratoriumhokken ook graag die vrijheid willen hebben. Geen angst, pijn, stress en verdriet meer te moeten voelen. En niet in angst, met grote schrikogen, voor een volgend onderzoek en operatie met chemicaliën, virussen, tumoren, aids, diesel etc. Heel beroerd voelend van alle nare bijwerkingen van dien! En het gaat maar door, het gaat maar door. VRESELIJK!!! ZO VERDRIETIG!! Dieren hebben een ziel, een hart en gevoel!

En als je dan weet dat er vele onderzoeken gaande zijn die bewust PROEFDIERVRIJ uitgevoerd worden, waardoor o.a. KANKER en DEMENTIE & ALZHEIMER veel betere en betrouwbaardere resultaten in behandeling van deze ziektes geven voor de mens! Dan is er maar een antwoord: deze onderzoeken steunen en Nederland en de wereld Proefdiervrij maken!!

De Nijmeegse4daagse 4x 50 km. wordt wederom weer aanpoten voor mij. Vorig jaar zei ik opnieuw: nu echt, nooit weer! Het is zo afzien. En toch...bijzonder, dat vergeet je weer snel voor een goed doel. Doorgaan vooral doorgaan om de eindstreep binnen de tijd te halen. Door deze inzet hoop ik weer een mooi eindbedrag gesponsord te krijgen om samen met u (jij) en de vele andere donateurs Nederland Proefdiervrij te krijgen. Samen zetten we een stap naar een betere wereld voor dier en mens!

Ik heb de volgende twee onderzoeken gekozen uit de Proefdiervrij crowdfunding projecten:

Project 1: Beter hartonderzoek bij kanker zonder proefdieren
Prof. Robert Passier werkt aan een proefdiervrij model om medicijnen tegen kanker te testen op bijwerkingen op het hart.
Dit PROEFDIERVRIJE onderzoek geeft zicht op een betere betrouwbaardere behandeling voor mensen met kanker!
Tot nu toe werden er o.a. honden gebruikt voor dit soort onderzoek!!

Project 2: Alzheimer & dementie onderzoek zonder proefdieren
Dr. Wiep Scheeper werkt aan een proefdiervrij model om medicijnen die Alzheimer kunnen vertragen te testen op de hersencellen.
Dit PROEFDIERVRIJE onderzoek geeft zicht op een mogelijke doorbraak om Alzheimer & dementie te vertragen, dat is een begin om deze ziekte te lijf te gaan!
Voorheen werden alleen hersencellen van vele proefdieren gebruikt voor dit soort onderzoek!

Samen zetten we een stap naar een proefdiervrije wereld!
Nederland proefdiervrij! Dat komt al heel dichtbij.

HARTelijke groet, Sonja

N.B. Als training voorafgaande aan de Nijmeegse4daagse loop ik in de nacht van 16/17 juni de Nacht van Gulpen 1x 70km in Limburg. 70 km achtereen heuvel op heuvel af! Hopend op tijd binnen te zijn. In 2008 is het mij niet gelukt en kwam ik tot de helft met continue de bezemwagen achter mij met ronkende motor.
(ook te volgen op mijn facebook en twitter)

Ik loop voor Proefdiervrij. Want Proefdiervrij zet zich in, met hart en ziel, voor een toekomst zonder proefdieren. En dit in de wetenschap dat er steeds meer proefdiervrij onderzoek ontwikkelt wordt wat juist betere en betrouwbaardere resultaten oplevert voor de mens met o.a. Kanker en Dementie of Alzheimer, en er zelfs individuele behandeling mogelijk is. Een geweldige ontwikkeling! Immers een mens is geen dier. Proefdiervrij krijgt geen financiële ondersteuning van de regering, zij zijn afhankelijk van hun donateurs. Zij kunnen echt niet zonder u (jullie)!

Door mij te sponsoren met een bedrag naar eigen keuze werkt u (jij) dus niet alleen mee aan het doen stoppen van deze soort dierenleed maar ook aan betere en betrouwbaardere onderzoeksresultaten en dus zelfs individuele behandeling van de mens met Kanker en Dementie of Alzheimer. De twee Proefdiervrije projecten waar ik voor loop.

Heel veel dank, Sonja

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Tineke Sakkers
Contant van Tineke gekregen voor Proefdiervrij. Omdat ik mij zo inzet voor Proefdiervrij. Wow! Heel veel dank Tineke!! Top!
 . 30,00
Sonja Tepper
13 mei, de natste dag van een zonnige week sta ik met spullen buiten op de kofferbakmarkt. Toch nog een aardig bedrag bij elkaar gekregen! En een uitdaging/ervaring rijker. Heel veel dank aan de lieve mensen die mij de spullen hiervoor gaven!!
 . 66,00
David Hembrow
Proefdiervrij. Tegen pijn. Voor compassie. De toekomst van wetenschap.
 . 25,00
Gina Thewessen
Proefdiervrij, daar gaan we voor!!
 . 25,00
Karin Kniphorst
Zet hem op topper,
 . 25,00
Anoniem
Topper!
 .  4,65
Pluisje
Zo dat maakt een mooi rond bedrag.
 . 10,00
Sonja Tepper
8 april, Snikhete dag voor winters begrip 20 `c , toch nog een mooi bedrag met de rommelmarktkraam in sporthal bij elkaar gekregen! Heel veel dank aan de lieve mensen die mij de spullen hiervoor gaven!!
 .110,00
W.Vos Adelarr
voor de 50 die je loopt
 . 50,00
Pluisje
Je bent een toppertje
 . 10,00
Pluisje
Ga ervoor liefje.
 . 10,00
Karin
Heel veel succes!
 . 15,00
Pluisje
Liefje knap van je dat je er weer voor gaat.Kus Pluisje.
 . 25,00
Yvonne de groot
Respect Sonja ! Echt geweldig dat je er weer voor gaat ! Xx
 . 15,00
Sonja Tepper
Lieve mensen, bij deze open ik mijn sponsorsite. Ik heb er reuze zin in mij weer volledig in te zetten voor PROEFDIERVRIJe onderzoeken. En weet: elke gift zie ik als een gulle gift. Heel veel dank!
 .  5,00