🦋Mijlpaal voor Vlinderkind 4Daagse-lopers!

29-04-2024 | 17:07

Met nog enkele weken te gaan hebben de ruim 35 deelnemers die voor Stichting Vlinderkind de 4Daagse gaan lopen het record bedrag van € 100.000 opgehaald. Dit is werkelijk uniek, niet eerder heeft een goed doel in zo’n korte tijd zoveel geld opgehaald. Sterker nog, geen enkel goed doel heeft in de tijd dat de Vierdaagse Sponsorloop bestaat in totaal ooit zoveel geld opgehaald. Het is hartverwarmend om te zien hoe de deelnemers zich gesteund voelen door hun achterban en nu figuurlijk al de blaren lopen om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling van de ernstige huidaandoening epidermolysis bullosa. Iedereen die al gedoneerd heeft en/of in actie komt, heel erg bedankt 🩷

Doe jij ook mee met de 106e editie van de Vierdaagse? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste wandelaars om samen met ons deel te nemen aan de Vierdaagse, met als voornaamste doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek ten behoeve van Stichting Vlinderkind. Daarnaast willen wij door met een grote groep wandelaars mee te doen de bekendheid en zichtbaarheid van Vlinderkind vergroten.

Mocht je met ons team mee lopen, ontvang je van ons een goodiebag, handige tips & tricks voor fondsenwerving, een warm onthaal bij de finish en een moment om jouw opbrengst bekend te maken.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen langs de route van de Vierdaagse.

https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/project/stichting-vlinderkind