Ik wandel voor Matchis !

3 sponsoren steunen mij voor € 80,-
Nathalie Spee

Nathalie Spee

Hé!
Ben jij geïnspireerd
door Nathalie?
Kom ook in actie!

Waarom ik wandel voor een goed doel!

Ik loop nu voor de 3e keer mee met de Vierdaagse van Nijmegen. Ik vind het zo leuk om te lopen vanwege de sfeer die er heerst met de Vierdaagse. Al als kind heb ik te maken gehad met de Vierdaagse omdat mijn vader deze 30x keer heeft meegedaan en uitgelopen.

Matchis zet zich in voor mensen die door middel van stamceldonor de kans hebben om van onder andere leukemie of een andere bloedziekte te kunnen genezen. Ik heb mijn beide ouders verloren aan kanker, niet leukemie. Kanker is een slopende ziekte. Ik heb gekozen voor Matchis omdat ik zelf ook stamceldonor ben. De kans is echter erg klein dat ik ooit opgeroepen wordt. Zo wil ik voor de mensen die afhankelijk zijn van stamceldonatie om te genezen, kunnen helpen door geld in te zamelen voor hen.

Meer over mij

Ik ben Nathalie en ik loop al voor de 3e keer mee met de Vierdaagse van Nijmegen. Daarnaast ben ik bloeddonor en stamceldonor. De kans dat je opgeroepen wordt om stamcellen te doneren is erg klein. Toch wil ik erg graag wat betekenen voor mensen die een stamceldonatie nodig hebben. Daarom loop ik voor Matchis. Zij zetten zich in voor stamceldonoren en mensen die te maken hebben met bijvoorbeeld leukemie.

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Anoniem
Top! Mooi doel op voor te lopen. Doe je best en succes met de vierdaagse.
 . 25,00
Anoniem
 . 29,65
Jim en Paola
Super trots op je, dat je dit doet !
 . 25,00