Ik wandel voor Stichting Beat the Beast!

9 sponsoren steunen mij voor € 155,-
Danielle Donker

Danielle Donker

Hé!
Ben jij geïnspireerd
door Danielle?
Kom ook in actie!

Waarom ik wandel voor een goed doel!

Ik, Danielle loop nu voor de 3e keer de Nijmeegse vierdaagse. De vorige 2 vierdaagse liep ik ook voor het goede doel stichting Beat the Beast. Hoe geweldig is het dat nu ook Frank ,mijn man en Tamara ,onze dochter ook de Nijmeegse vierdaagse gaan lopen!! Met zijn drieën kunnen we dus nog meer geld inzamelen voor deze vreselijke aandoening!

De Nijmeegse vierdaagse lopen, dat is niet niks. Het vergt veel training, doorzettingsvermogen en wilskracht. Kortom: Een hele uitdaging! Hoe mooi is het nou om zo een uitdaging niet alleen voor jezelf aan te gaan, maar ook voor een ander? Er zijn ten slotte zoveel mensen die zelf niet mee kunnen doen aan de vierdaagse, omdat hun gezondheid hen in de steek laat. Zo ook mijn een vriend van ons. Hij lijdt aan clusterhoofdpijn. Clusterhoofdpijn is volgens doktoren de meest pijnlijke aandoening waar een mens aan kan lijden. De pijnen zijn zo heftig dat 1 op de 3 mensen met deze aandoening een poging tot zelfdoding doet of hierin slaagt. Bizarre cijfers voor iets wat vaak door mensen onderschat en vergeleken wordt met een hoofdpijntje waar je wel pijnstillers voor kunt slikken.
Mensen die aan deze aandoening lijden zijn radeloos. De pijn is ondragelijk, er heerst veel onbegrip vanuit de omgeving van deze mensen en artsen weten tot op heden niet waardoor de pijn precies ontstaat. Dit maakt het vinden van een juiste behandeling lastig en in sommige gevallen zelfs onmogelijk. Om tot een oplossing te komen moet er onderzoek gedaan worden en je raadt het misschien al....daar is geld voor nodig. Aangezien er in Nederland geen enkele organisatie was die zich voor dit doel inzette, besloot de toen 19-jarige Sterre ,die zelf aan deze aandoening lijdt, zelf actie te ondernemen. In oktober 2017 richtte ze dan ook Stichting Beat the Beast op. Met haar team organiseert Sterre momenteel diverse acties door het hele land. Dit alles om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar en bekendheid voor clusterhoofdpijn.
Een van deze acties is Beat the Beast and Keep Walking tijdens de Nijmeegse vierdaagse, waaraan wij dus zullen deelnemen. Ik zal de gehele vierdaagse een shirt van Stichting Beat the Beast dragen om aandacht te vragen voor de aandoening. Daarnaast zoek ik sponsoren, in alle soorten en maten, die ons willen steunen. Ieder bedrag is meer dan welkom! De opbrengsten gaan rechtstreeks naar Stichting Beat the Beast zodat Sterre en haar team kunnen blijven vechten tegen het beest.
Mochten jullie vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op. Wil je meer over de stichting weten?
Facebook: https://www.facebook.com/StichtingBeattheBeast
Website: www.beatthebeast.nl
Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Frederike
Dankjewel Daniëlle!
 . 25,00
Jessica
Succes! Wat goed dat je dit doet!
 . 10,00
Stan Donker
Jullie kunnen het!
 . 25,00
Wilfred en Yvonne
Ook dit jaar steunen wij jullie uiteraard . Succes jullie zijn kanjers!!!
 . 25,00
Joke de Jong
Veel succes
 . 10,00
Carin
Doe je best
 . 15,00
Tina Mol
Danielle, Frank en Tamara. Uiteraard steun ik jullie goede doel. Samen kunnen jullie deze uitdaging aan. Heel veel succes.
 . 25,00
Anoniem
Go Daniëlle ! Superfijn dat je dit doet!!!!
 . 15,00
Anoniem
Heel veel succes!!
 .  5,00