Ik wandel voor Nierstichting!

1 sponsoren steunen mij voor € 161,-
Daniella Geering

Daniella Geering

Waarom ik wandel voor een goed doel!

Na 20 jaar dromen van deelname aan DE 4Daagse, gaat het dit jaar voor de 1ste keer gebeuren. Mijn deelname koppelen aan de Nierstichting en op die manier ook bij te dragen aan anderen, is voor mij een extra motivatie om op moeilijke momenten toch stappen te blijven zetten.

‘Dit jaar voor de buis, volgend jaar op de buis!’ Dat waren mijn woorden op 17 juli 2017 toen ik weer naar de binnenkomst op de Via Gladiola zat te kijken. De sfeer, de prestatie, daar wil ik al jaren onderdeel van zijn en dit jaar gaat dat gebeuren!

De Nijmeegse 4Daagse staat al ruim 20 jaar hoog op mijn verlanglijst maar van de grond kwam het niet. Ergens van dromen is niet genoeg. Pas vanaf het moment dat ik besloot dit echt te gaan doen en me niet meer tegen laat houden door invloeden en gedachtes, ben ik op weg. Letterlijk en figuurlijk.

Dromen, Durven, Doen is ook het thema van het jubileumjaar van de Nierstichting die dit jaar 50 jaar bestaat. Zelf word ik dit jaar 40 en met mijn mams die bij de Nierstichting werkt, was de link om de jubilea te combineren snel gelegd: 40 jaar, 4x 40 km voor de Nierstichting die dit jaar 50 jaar bestaat. Helpen door te doen, klaar staan voor een ander, het sterkt mij om er he-lemaal voor te gaan en op moeilijke momenten zal het ook zeker helpen om door te gaan.

De eerste stappen zijn gezet via de Via 4Daagse, een organisatie die zich specifiek richt op debutanten. Via hun krijg ik coaching, tips, schema’s en het belangrijkste HET startbewijs. Lo-ten hoeft niet meer, mijn deelname is zeker.

Ik heb er vertrouwen in, maar belangrijker nog onwijs veel zin in. Makkelijk zal het niet worden, maar ik zet mijn beste beentje voor jullie voor. De paden op de lanen in en 20 juli 2018 finishen op mijn Via Gladiola met hopelijk een geweldig mooi bedrag voor de draagbare kunstnier!

Hartelijke groet,
Daniëlla

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Marijke Noest
Lieve schat je bent een topper, DROMEN doe je hiervan al zo lang, en dat DURVEN daar ben je mee bezig, nog even en je gaat het DOEN. Lopen voor een fantastisch doel de Draagbare Kunstnier; ik sponsor je van harte
 .161,00