Ik wandel voor KiKa!

14 sponsoren steunen mij voor € 1.115,-
Ans Hermeling

Ans Hermeling

Hé!
Ben jij geïnspireerd
door Ans?
Kom ook in actie!

Waarom ik wandel voor een goed doel!

Ik loop de 4 daagse Nijmegen dit jaar voor de 23 ste keer 18 keer 40 km 1 keer 50 km en dit jaar voor de 4 keer 30 km. Als kind ging ik altijd met mijn moeder naar mijn grootouders in Nijmegen. Die hadden wandelaars in huis Toen mijn moeder ongeneeslijk ziek werd [kanker] heb ik haar belooft om hem voor haar een keer te lopen. 2 jaar heeft zij het nog kunnen meemaken dat ik hem uit liep. Nu is het voor mij de liefde voor de 4 daagse geworden. En maak elk jaar weer mee hoe geweldig zo een massa mensen in vrede en plezier deze prestatie samen lopen. Ik geniet er elk jaar weer van !

Mijn naam is Ans Hermeling.
5 jaar geleden liep ik met mijn kleindochter de 4 daagse Nijmegen haar wens was om voor Kika te lopen wat ik natuurlijk super van haar vond.
Dit jaar loop ik voor de 4 de keer Kika. Omdat elke week 10 kinderen tussen de 0 en 18 jaar een vorm van kanker krijgen.Wie wil er nou niet dat deze ziekte bestreden wordt bij kinderen! Kika heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten en de bijwerking als gevolg van de behandeling te verminderen. Om dit te realiseren is er nog veel kostbaar wetenschappelijk onderzoek nodig. Met jullie eenmalige sponsoring en mijn inzet aan kilometers dragen wij samen steentje bij aan deze onderzoeken. Hartelijke dank namens mij en Kika.

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

carolien kluts
Zet hem op zus goed bezig!
 . 50,00
Mieke
Veel succes en vooral wandelplezier Ans! Meis x
 . 15,00
J.T.Hermeling
Met de verkoop van gesponsorde horloges in de kleuren van de 4 daagse vlag groen oranje van de Switch Elst en de mensen die ze gekocht hebben dit bedrag.Bedankt!
 .110,00
J.T.Hermeling
Dank zij Met Swap en de betrokkenheid voor Nadiya is dit bedrag mogelijk gemaakt. Met Swap bedankt!
 . 60,00
J.T.Hermeling
Dit bedrag is gesponsord door mensen van sportclub Westervoort. Bedankt!
 . 50,00
J.T.Hermeling
Dan zij dat ik dit jaar weer heb mogen staan bij de avond 4 daagse Westervoort van het kulturhus en de creon.bedankt alle namens mij en Kika!
 .120,00
Rosa
Heel mooi Ans, dat jij KiKa onder de aandacht brengt. Ik heb het vertrouwen dat er een oplossing komt om deze ziekte te voorkomen. Maar er is nog heel veel onderzoek nodig voor het zover is.
 . 50,00
C. van Belle
Als je net zo goed kunt wandelen als taarten bakken komt het helemaal goed ;-) Veel succes, Ans!
 . 25,00
Joepa Stijntjes
Ans en kleindochter een goed initiatief voor die k@tziekte
 . 50,00
Coop te Westervoort
Heb dit jaar weer met Paas kado\'s in mijn favorieten winkel de Coop in Westervoort mogen staan voor mijn goede doel Kika.Bedank Coop!!
 .110,00
Sportcafé Lentemorgen
Dank zij dit sportcafé eigenaar Dennis Versluis Nathalie Paling en vast klanten dit geweldige bedrag gesponsord. Bedankt!!
 .100,00
Harry Grob
Lopen alsof je aan het dansen bent..... Voor iedere kilometer een bijdrage; net als vorig jaar!
 .120,00
J.T.Hermeling
Dit bedrag heb ik kunnen op halen mede dank zij de winkeliers vereniging Wijborg met met de kerst markt en mede dank zij de Coop Westervoort met valetijne kado\'s
 .240,00
Marjorie Thijssen
ik ben trots op je zus
 . 15,00