Wij Wandelen voor een goed doel!

2 wandelaars en 18 sponsoren steunen 1 goede doelen voor € 320
Walk for Vires Animaliae

Walk for Vires Animaliae

Meer over team Walk for Vires Animaliae

SAMEN STA JE STERKER Wij lopen voor het prachtige goede doel Non profit organisatie VIRES ANIMALIAE Wij komen in actie, omdat we vinden dat Vires Animaliae het echt verdient. Ze heeft een paar wensen om nog beter voor de dieren te zorgen, en in de toekomst meer dieren te kunnen helpen, en daar helpen wij Vires Animaliae graag mee Jullie ook? KOM OP SPONSOR ONS!!! We gaan voor een mooi groot bedrag Kijk ook op FB https://www.facebook.com/events/230216527791237/ Daar ziet u elke dag tijdens de loop, onze verhalen en foto's


Wij wandelen voor Walk for Vires Animaliae

Danny  Waelauruw: Ik wandel voor Vires Animaliae
Ik wandel voor Vires Animaliae
Danny Waelauruw Team Walk for Vires Animaliae

Vires Animaliae vangen dieren op die mentaal, of fysiek beschadigd zijn, niet meer welkom zijn bij hun eigenaren, of zijn opgegeven door de veterinaire geneeskunde. Deze dieren hebben deskundige en liefdevolle begeleiding nodig. Wij geven deze begeleiding door de dieren te plaatsen in een meer natuurlijke leefomgeving, ze te voorzien van voeding die past bij de biologie van het paard en door hen gerichte training en persoonlijke begeleiding te bieden vanaf 2009. Door privé omstandigheden, en het niet meer kunnen blijven op haar plek in Nederland heeft de oprichter van de stichting gelukkig een prachtplek gevonden in Portugal voor de opvangpaarden die ze al in Nederland hadden opgevangen. Vires Animaliae vangt nu ook paarden op in Portugal vanaf 2015, maar hebben gewoonweg nog niet voldoende geld middelen om dat wat nodig is neer te zetten voor deze opvangdieren. Helemaal opnieuw beginnen op een andere plek is pittig, en een grote uitdaging, maar word met liefde voor de dieren gedaan. Er is veel nodig nog en één wens is onder anderen om een schuur te plaatsen voor de wat zwakkere paarden, voor de winter perioden en indien nodig ook in de zomer voor dieren die zwak zijn. Je kan op deze site kijken wat haar wensen zijn voor de paarden: https://www.vires-animaliae.com/wensen Daar willen wij ons voor inzetten, en daar hopelijk een grote bijdrage aan te leveren via deze sponsorloop van de 4daagse in Nijmegen. Het bijzondere is dat Nijmegen de geboortestad is van de oprichtster van deze prachtige stichting, wie weet gaat dat ons helpen. We lopen samen, Marcel en ik, en misschien sluiten zich meer mensen aan bij ons team, dat zou erg fijn zijn. We gaan ervoor: Voor een schuur voor de paarden, en wie weet ook nog wel één van de andere wensen die Vires Animaliae heeft voor haar dieren. Alvast met grote dank van ons, en alle opvangdieren.
Verzameld bedrag
  .200,00
Marcel Klaassen: Ik wandel voor Vires Animaliae
Ik wandel voor Vires Animaliae
Marcel Klaassen Team Walk for Vires Animaliae

Vires Animaliae vangt dieren op die mentaal, of fysiek beschadigd zijn, niet meer welkom zijn bij hun eigenaren, of zijn opgegeven door de veterinaire geneeskunde. Deze dieren hebben deskundige en liefdevolle begeleiding nodig. Wij geven deze begeleiding door de dieren te plaatsen in een meer natuurlijke leefomgeving, ze te voorzien van voeding die past bij de biologie van het paard en door hen gerichte training en persoonlijke begeleiding te bieden. Ze vangen nu paarden op in Portugal, en hebben nog niet voldoende geld middelen om optimaal voor deze opvangpaarden te zorgen. De wens is onder anderen om er een schuur te plaatsen voor de wat zwakkere paarden voor de winter. Daar willen wij ons voor inzetten, om daar hopelijk een grote bijdrage aan te leveren. Het is een prachtige organisatie die echt alles voor de opvangdieren doet, weten we uit ervaring. We lopen samen, Danny en ik, en misschien sluiten zich meer mensen aan bij ons team, dat zou erg fijn zijn. We gaan ervoor: Voor een schuur voor de paarden en misschien ook nog wel een van de andere wensen die Vires Animaliae heeft voor haar dieren.
Verzameld bedrag
  .120,00