MSB Woensdrecht

Justin Time 4 Heroes
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 5.000 (111%)

Wij zijn stichting Just in Time 4 Heroes
Een stichting die zich inzet om zoveel mogelijk kinderen met een korte levensverwachting samen met hun gezin een onbezorgd en vooral onvergetelijke midweek op Terschelling aan te bieden.
Het nog “compleet” zijn en herinneringen maken staan hierin centraal…

Wij zijn geboren uit liefde en vriendschap maar wat ons anders maakt, is dat alles gebaseerd is vanuit eigen ervaringen van onze Barbara (oprichtster JiT4H) en haar gezin.

 

Wat doen wij?

Het voornaamste doel van onze stichting is een midweek verzorgen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte samen met hun ouders, broers en of zussen.
Een midweek met het gezin op het mooiste eiland van Nederland.

Even alles vergeten, even niet ziek voelen en even niet denken aan morgen… alleen maar Nu is belangrijk. Waar ouders een midweek geen dokter hoeven te zijn, geen verpleegkundige handelingen hoeven te doen en alleen maar papa en mama zijn. Waar broertjes/zusjes ook in het zonnetje worden gezet en volledige aandacht kunnen krijgen.
Gewoon als gezin alleen maar kunnen genieten ondanks alle angsten, pijn en verdriet…

We willen voldoende geld inzamelen om twee gezinnen nog één keer compleet als gezin een onvergetelijke herinnering op Terschelling te laten maken.

Bekijk alle
€ 25 30-07-2022 | 08:51
€ 10 25-07-2022 | 10:11
€ 8 25-07-2022 | 10:05
€ 8 23-07-2022 | 11:29 Als je 8x keer het beste detachement ben van de KLU. Verdien dat een extra donatie
€ 15 22-07-2022 | 09:12 Nog een laatste dag! Veel plezier met de mannen!
Bekijk alle

Natte 35 km.

11-06-2022 | 23:20 Na een zonnige  tweedaagse in Breda en een korte uitlooptraining van 10km was het deze week een erg natte 35 km. Onze route liep via Hoogerheide naar Bergen op Zoom om vandaaruit met een ruime boog om de Binnenschelde te lopen. Normaliter is een genot om over de dijk bij de Binnenschelde te lopen maar deze keer met de regen van schuin achter was het al heel snel "soppen, soppen wat een lol, mijn beide kistjes lopen vol.  Gelukkig hebben we twee topverzorgers, Piet en Theo die ons zelfs tussen de rusten in kleine opstekers in de vorm van een broodje en een drankje aanreikte. Dat houdt de wandelaar op de been. Even opwarmen bij Timo's op de boulevard met een warme chocomel om daarna weer terug te gaan naar Hoogerheide. Wie bekend is in deze omgeving weet dat als je vanaf de Plaat binnendoor naar Woensdrecht via het tunneltje aan de Langeweg loopt, je bij https://www.cafenonplusultra.nl voorbij komt. Een geweldige horeca gelegenheid met een superfijne gastheer Kees. Omdat we allemaal meer dan 320km in de benen hadden is dat even met een sapje gevierd. Maar bij NonPlusUltra ben je nooit zomaar gast. Je bent er altijd een bijzondere gast. Kees kwam spontaan naar buitenlopen met een verse ketel heerlijke Aspergesoep. "Jullie kunnen vast wel wat warms gebruiken". En lekker dat die soep was.....Kees Bedankt... Nog 3,5 km in de regen terug gelopen naar de basis om bij binnenkomst begroet te worden door de eerste opklaringen. Eindelijk was het droog. Al met al een waardevolle training. Iedereen heeft nu de ervaring hoe regen en kou de prestatie kunnen beinvloeden maar nog belangrijker dat je je daar ook tegen kunt wapenen. Een paar droge extra sokken is nu ineens geen loze balast in je rugzak maar een heerlijke kleine verwennerij aan je voeten. Hoe staan we ervoor met het goede doel? Het gaat erg goed. Met uw bijdragen zien we het bedrag per dag opklimmen. Met nog 37 dagen te gaan en met uw hulp als donateur gaat het dit jaar weer lukken om twee gezinnen een mooie midweek te laten beleven op Terschelling. Dank voor jullie bijdragen!  
Lees meer