Brain Walkers

Geven is leven!
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 600 (142%)

Wij lopen voor een nieuw begin, een nieuwe start voor iedereen met een Niet Aangeboren Hersenletsel. Om (ondanks dat) toch je mooiste doelen en dromen te manifesteren. En dat betekent hard werken aan je herstel. Je moet werkelijk alles opnieuw leren; feitelijk jezelf opnieuw uitvinden! En er is zoveel nog niet bekend. Dus er zijn veel vragen en nog weinig of geen antwoorden. 

1 op de 4 mensen krijgt te maken met een hersenaandoening. Om hersenaandoeningen te voorkomen, af te remmen, te behandelen of te genezen is nog heel veel geld nodig. Samen met de Hersenstichting kunnen we veel bereiken. Door voor de Hersenstichting mee te lopen met de 4-Daagse willen we geld ophalen, omdat iedereen een nieuw begin verdient. Door ons met een financiële bijdrage te sponsoren, steun je de Hersenstichting!

Een half jaar geleden zat ik (Anneke) nog in een rolstoel. Dit als gevolg van een fietsongeluk waardoor ik een traumahersenletsel opliep en ook deels blind geworden ben. En nu loop ik vol trots mee, ook als dank aan mijn trauma-arts en neuroloog van het UMC Utrecht. En wat ook niet in waarde uit te drukken valt, is de liefde van mijn dochters, vrienden en collega's die wekelijks het opkikkertje zijn en me de energie geven om door te zetten.

Zoals mijn vriendin Jacqueline, die - omdat ik dit zo graag wil - ook even een paar maanden haar sociaal leven aanpast om met mij dit wandelavontuur aan te gaan door wekelijks samen te trainen. Zo fantastisch en niet te koop! Terwijl Jacqueline ook nog zorgt voor haar inmiddels dementerende moeder waardoor hun moeder/dochter relatie definitief is veranderd.

Binnenkort volgt er nog een filmpje: een impressie van een nieuw begin met optimisme, energie en vrolijkheid aan de hand van de visie/filosofie van Prof. dr. Erik Scherder, een zeer deskundige informatiebron en een inspirerend motivator. Zijn visie is zo treffend voor mijn spoedige herstel.

Straks in juli lopen we de 4-Daagse en inmiddels fiets ik (Anneke) alweer gewoon op een tweewieler. En wanneer we het kruisje opgehaald hebben, wacht de volgende uitdaging: in 2023 meedoen met een 1/4 triatlon. Dit onder professionele begeleiding van Sportrevalidatie Hilversum, waar ik 3x per week train. Ook ben ik al aan het re-integreren op mijn werk, wat volgens het revalidatiecentrum niet mogelijk was. 

Dus sponsor via ons de Hersenstichting en dan gaan wij straks dansend over de finish!

Bekijk alle
€ 5 23-07-2022 | 14:21
€ 80 22-07-2022 | 22:17
€ 25 22-07-2022 | 18:13 Ik ben trots op jullie, omdat jullie de gefinisht zijn verdubbel ik bedrag. Nogmaals het is een super prestatatie.
€ 25 20-07-2022 | 18:53 Als jullie de eindstreep halen doneer ik nog eens 25 euro
€ 10 20-07-2022 | 08:09 Zet ‘m op! Heel veel succes.