Het Vergeten Kind 2020

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

 

Loop jij voor Het Vergeten Kind? Dan zetten wij ons ook voor jou in!

Ruim 50.000 kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze niet meer veilig waren. De trauma’s laten diepe sporen na. Het maakt onzeker, bang en boos. Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen. Het Vergeten Kind knokt er dagelijks voor om de situatie te veranderen. Om kinderen weer te zien opbloeien en stralen. Om ze weer kind te laten zijn.

Dat doen we via programma’s die ervoor zorgen dat deze kinderen ‘gewoon’ kind kunnen zijn en zich positief ontwikkelen. Door plezier even al hun zorgen vergeten, lol maken, vriendschappen sluiten, positieve herinneringen maken en kunnen meedoen. Maar ook door de overheid en jeugdaanbieders aan te jagen om te zorgen dat het belang van alle kinderen echt centraal komt te staan in beleid en uitvoering en dat de kwaliteit van de zorg en hulp verbetert.

Jouw kilometers dragen bij aan Heppie Vakanties & Weekenden

Met jouw sponsorgeld en donaties maak je het mogelijk om kwetsbare kinderen een onvergetelijke vakantie te laten beleven in Hotel Heppie. Hier kunnen ze even al hun zorgen en ellende opzij zetten. Want bij Heppie draait alles om gezelligheid, lol en onbezorgd spelen. Lekker ravotten en ontspannen in een leuke groep van leeftijdsgenootjes. Even gewoon kind zijn.

Wij zijn jouw grootste supporters!

We zijn je enorm dankbaar als jij je bloed, zweet en blaren wil inzetten voor die kinderen in Nederland die onze hulp zo hard nodig hebben. Dit mag je o.a. van ons verwachten:

●     Twee wandelshirts met het logo van Het Vergeten Kind;

●     Een gratis pagina op ons actieplatform om jouw persoonlijke actie aan te maken;

●     Een hapje en drankje na de finish op vrijdag in onze eigen tent;

●     De mogelijkheid om na afloop je cheque te presenteren;

●     Veel enthousiasme en aanmoedigingen van onze medewerkers en vrijwilligers als jij voorbij wandelt en deze ongelofelijke prestatie levert;

●     En natuurlijk heel veel dank namens alle vergeten kinderen!

Bekijk alle
€ 25 19-03-2020 | 17:42 Aan: Kevin loopt voor het vergeten kind Een zeer goed doel! Keep walking!
€ 10 09-03-2020 | 11:53 Aan: Big smile
€ 25 08-03-2020 | 15:28 Aan: Big smile
€ 5 08-03-2020 | 11:57 Aan: Big smile
€ 15 08-03-2020 | 09:35 Aan: Big smile