KWf kan iedere cent gebruiken voor meer onderzoek

Saskia Gröninger
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 200 (12%)

Eind 2019 nog nooit van Multipel Myeloom (ziekte van Kahler) gehoord. Tot het moment dat mijn man en ik bij de orthopeed zaten vanwege vermeende herniaklachten en hij het slechte nieuws kreeg. We zijn direct in een rollercoaster gekomen met bestraling, chemo, Stamceltransplantatie, opname ziekenhuis, pijnstillers en de zoektocht naar antwoorden voor genezing. Daar sta je dan met je goede gedrag als 50 jarige.

Helaas is er tot op heden voor deze kankersoort geen genezing mogelijk maar kunnen ze het alleen onder controle houden voor een bepaalde tijd.

WEL zijn er onderzoeken gaande om ook voor deze kankersoort een genezing te vinden. Hier is geld, veel geld voor nodig. En nee, het zal niet allemaal ten goede van Multipel Myeloom komen, maar ieder onderzoek van KWF is even belangrijk. We kennen tenslotte allemaal wel iemand dichtbij die door kanker getroffen is.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 04-02-2020 | 16:26