Nederlandse Brandwonden Stichting

Harry Drost
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (1%)

                    

 

14 september 2010 stond onze wereld in een klap stil. Door een ongeluk met het bijvullen van een brander met brandgel in hotel Arcen liep onze Eva zeer ernstige brandwonden op. Alleen de voeten van Eva hadden geen brandwonden en 's-avonds om 18.15 uur is kleine "rooie" overleden.

Nog steeds gebeuren er elk jaar ongelukken met het bijvullen van branders mert brandgel.De waarschuwing van Eva aan haar collega's om uit te kijken met branders die bijgevuld worden hebben Hannie, de moeder van Eva en haar zus Judith sinds het heengaan van Eva steeds opnieuw verteld. In de horeca wordt er bijna geen gebruik meer van gemaakt, maar toch..... het uit de handel nemen van dit soort branders is helaas nog steeds niet gelukt.

De Nederlandse Brandwonden Stichting doet haar stinkende best met het attenderen op de gevaren en helaas moeten ze ook ieder jaar weer kinderen en volwassenen behandelen aan de gevolgen van brandwonden die onstaan zijn door gebruik van brandgel.

De Nederlandse Brandwonden Stichting ontvangt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van giften en donaties. Hier wil ik een bijdrage aan leveren door mee te doen aan de Vierdaagsesponsorloop in Nijmegen. In 4 dagen 120 km lopen is niet alleen gezellig maar als je voor een goed doel loopt ook nog eens heel dankbaar.

Daarom wil ik jullie vragen mij te sponsoren voor de Nederlandse Brandwonden Stichting en alvast te danken voor jullie bijdrage.

Harry Drost

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 10 09-03-2020 | 21:51