Stronger Together

Frouke & Eline
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.500 (317%)

Hoe tof, stoer en wat een prestatie?! Samen de Vierdaagse lopen. Doelen halen en bewijzen dat dit kan. Frouke & Eline (beiden 35 jaar) kennen elkaar al hun hele leven. Ze zijn nichtjes en zijn van kleins af aan al vriendinnen. Door dik en dun supporten ze elkaar. In 2016 is Eline al eens de pineut geweest met borstkanker. Frouke was en is er. Handjes in de lucht voor Frouke! 🙌🏼

In 2018 hebben ze al eens de Vierdaagse gelopen. Succesvol! Even het lichaam op de proef stellen en doorzetten. Voor dit alles stonden ze onbezonnen en midden in het leven, geen vuiltje aan de lucht. Daar kwam in 2020 wederom verandering in. Dit heeft enige uitleg nodig.

Nog geen 2  jaar geleden belandde Eline in het ziekenhuis met een hersenentumor. Het ging zo slecht dat het erop leek dat we haar gingen verliezen. Echter ging het stap voor stap steeds wat beter en nu gaat het zelfs zo goed dat Eline samen met Frouke de Vierdaagse weer wil gaan lopen! Frouke is in de heftigste periode een van de grote steunen geweest van Eline. Daarnaast zorgt de bijzondere band die zij delen ervoor dat zij de Vierdaagse weer samen willen lopen. Super bijzonder dit! Door experimentele medicatie die Eline gebruikt is dit allemaal mogelijk, gecombineerd met support, doorzettingsvermogen en optimisme.

Gezien je zelf vrij weinig tegen deze ziekte kunt doen, behalve een behandelplan volgen, willen zij het uiterste halen uit deze vier dagen 40 kilometer lopen. Zij halen geld op voor onderzoek naar kanker. Doneer!

Tijdens de Vierdaagse zijn ze te volgen via de blog op deze pagina, ze zullen foto’s uploaden en filmpjes delen.

Bedankt!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 20 07-08-2022 | 21:04 Beetje late to the party, maar trots op jullie, toppers!
€ 50 25-07-2022 | 12:37 Van Harm en Marike :)
€ 5 23-07-2022 | 16:08 Nog even 5,- om er een rond bedrag van te maken. Jullie zijn kanjers!
€ 50 23-07-2022 | 14:15
€ 120 22-07-2022 | 21:30 Belofte maakt schuld! 3x40km! Welverdiend toppers!
Bekijk alle

Day After

23-07-2022 | 14:05 Man, wat een avontuur! Gisteren de laatste loodjes. Start was weer vroeg (04:45 uur), maar geen probleem! Op dit tijdstip staan er zoveel feestgangers bij de start dat het al voelt als een speciale dag, meteen wakker en klaar om te gaan. Het eerste stuk is saai. Weer de zelfde route de stad uit, weinig mensen en gezelligheid langs de kant. Flip heeft voor een goede oplossing gezorgd. Zelf muziek draaien! Velen complimenteerden over de muziek keuze en ze waren in voor een praatje pot. Dat zorgt dat de tijd lekker snel gaat. Na 10 km de eerste stop voor een bakkie met kersen vlaai. Kan me slechtere ontbijtjes voorstellen.. na nog een paar km krijgt Flip last van zijn linker scheenbeen. K**! Het ging zo voorspoedig! Scheenbeen ontsteking is niet echt fijn.  Door overbelasting krijg je hier last van. Na geen training is het niet zo gek, maar fijn is anders! Medewandelaars hebben voorzien van Iboprufen. En wat een bikkel! Hij heeft soms de bultjes gehuppeld om wat druk eraf te halen, karaktertje hoor.  De dijk tussen Overasselt en Heumen is lang, heeeeel lang. Daarna langs de snelweg, poh pittig! Gelukkig brengt dit je naar Linden. Hoe bijzonder. Het dorp heeft een thema en als je door het dorp heen loopt is elke tuin versierd. Dit jaar was het thema Spelletjes. Je kon o.a. Koekhappen, ganzenborden, boter kaas en eieren, 4 op een rij of in een arcadehal spelen. Zo leuk! En ook hier ben je zo door het dorp door alle afleiding. Op naar Cuijk! Een groot feest. Muziek, mensen, borrels, kids die hun handen uitsteken voor 'High five'. Na Cuijk de pontonbrug over. Bijzonder,  aangelegd door de militairen. Na de brug pauze. Opgewacht door pap en mam met Duitse broodjes en drinken. Zo lekker! Daar waren we wel aan toe!  Doorrrr... boeren stonden langs de route. Net als de andere dagen. Vlaggen op de kop. Laten zien dat ze belangrijk zijn. Uitdelen van melk, karnemelk, worst, kaas, gekookt eitje of een boeren zakdoek en vandaag een boeren zakdoek. Wat mij betreft punt gemaakt. Daarna liep de route door Mook, Molenhoek en Malden. Hier merk je al dat het einde in aantocht is. Meer mensen, meer feest. Die laatste 15 km wordt je gedragen door de menigte en alles wat er te zien valt. De elle lange VIA GLADIOLA! Is helemaal door het dolle. Studentenhuizen staan op z'n kop. Mensen komen aanmoedigen voor de laatste paar km. Een speciale stop bij het Radboud MC. Afgelopen dagen hebben wij gelopen voor het Radboud Oncologie Fonds. Bij het ziekenhuis hadden zij een stand met een rode loper en een gong. Wij kregen een speciaal speltje voor het lopen voor het goede doel. Voor mij gek door de privé situatie, maar o wat was ik blij en verdrietig tegelijk. Maar goed, we waren nog niet op de Wedren. Laatste stukje. Vrienden langs de route en de ouders van Flip. Bijzonder dat iedereen je staat op te wachten. De finish is bereikt! Ben zo trots! Hebbben €4645,- opgehaald! Nu op naar volgend jaar. Lopen of Feesten dat gaan we zien 💃🏼 Liefs Eline 🥾🥾  
Lees meer