Ik wandel voor Spieren voor Spieren!

Andrea van Breukelen
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 750 (0%)

Tijdens de Vierdaagse van Nijmegen wil ik mijn gezonde spieren inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen om spierziekten de wereld uit te helpen. Net als 'Spieren voor Spieren' wil dat alle kinderen onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Eindelijk mag ik dan deze mooie uitdaging aangaan. Mijn eerste Vierdaagse moest dus en speciaal tintje hebben. Het is zo vanzelfsprekend dat kinderen spelen en rennen. Maar niet altijd. Kinderen met een spierziekte zijn niet zielig. Ze hebben vooral heel veel pech. Ze kunnen namelijk niet alles doen wat ze zouden willen doen.

Om kinderen met een spierziekte te kunnen helpen zijn er verschillende hulpmiddelen. Spieren voor Spieren financiert de ontwikkeling van deze hulpmiddelen. In Utrecht staat het Spieren voor Spieren Kindercentrum en Inspanningslab van het UMC. Bekijk het filmpje maar eens en zie waarom ik mij inzet voor Spieren voor Spieren!

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer