Loop mee met De Vierdaagse Sponsorloop !

 

Steun jij in 2024 ook een goed doel?

Misschien is er iemand in je omgeving met een ziekte of handicap waar je je hard voor wilt maken. Of je bent begaan met het lot van een groep mensen of dieren in nood waar je graag geld voor zou willen inzamelen. Dan is het toch geweldig als je jouw 4Daagse wandelprestatie kunt koppelen aan een goed doel? Dat kan met De Vierdaagse Sponsorloop!

De Vierdaagse Sponsorloop maakt het simpel:

  • Klik op 'Wandel mee!' en maak een profiel aan. Dit is mogelijk vanaf 19 februari 2024 tot en met 19 juli 2024. Om mee te doen moet je wel ingeschreven staan als 4Daagsedeelnemer. 
  • Je krijgt een eigen actiepagina, waarop je beschrijft wie je bent, voor welk goed doel je geld wilt inzamelen en waarom.
  • Je actiepagina deel je vervolgens zoveel mogelijk in je netwerk.

Verder gaat alles vanzelf:

  • De donaties worden automatisch geïnd. Er kan gedoneerd worden tot en met 30 augustus 2024. Om 14.00 worden alle acties afgesloten.
  • Na afloop van de 4Daagse wordt het opgehaalde bedrag* naar het betreffende doel overgemaakt.

In de afgelopen jaren heeft De Vierdaagse Sponsorloop al ruim 4,2 miljoen euro opgehaald voor meer dan 250 goede doelen.

*Zie de Algemene Voorwaarden

Lees meer Lees minder
van totaal € 750.000 (26%)

Aanmelden kan nog

Bekijk alle
Naast de goede doelen die zichtbaar zijn op de overzichtspagina, kun je ook zelf een goed doel kiezen waarvoor jij in actie wil komen met De Vierdaagse Sponsorloop. Informatie over jouw goede doel kun je toevoegen bij het aanmaken van je profiel. Deze tekst is vervolgens zichtbaar op je actiepagina. Een eigen goed doel komt niet op de overzichtspagina van goede doelen. Goede doelen dienen aan een aantal voorwaarden te voldoen om in aanmerking te komen voor plaatsing op onze website. Deze zijn terug te vinden in onze algemene voorwaarden. Het totaal verzamelde sponsorbedrag wordt in het najaar via Stichting De Vierdaagse Sponsorloop aan de goede doelen uitbetaald*.
Bekijk alle

Hier vind je de sponsorlopers van 2024!

Wandel mee!
Bekijk alle

Een briefje van opa Bert aan Danielle 🦋

02-04-2024 | 14:19 Geplaatst op: Stichting Vlinderkind Bert de Jong is trotse opa van vlinderkind Danielle. Hij, zijn vrouw Ineke, familie en vrienden zetten zich al vanaf de geboorte van Danielle in om aandacht te creëren en fondsen te werven voor onderzoek naar een oplossing voor de moeilijke situatie van zijn lieve kleine meid. Na de jaarlijkse aardbeien en stoofperen actie heeft het team de Jong nu besloten om met de 4-daagse mee te doen en geld op te halen. Om deze actie kracht bij te zetten heeft opa Bert een flyer laten maken waarin hij een brief schrijft aan zijn kleindochter. Deze brief willen wij graag met jullie delen. Danielle is 6 jaar en heeft epidermolysis bullosa (EB), een zeer ernstige, voor alsnog ongeneeslijke huidziekte. Danielle wordt ook wel een Vlinderkind genoemd, omdat haar huid zo teer is als een vlinder. Stichting Vlinderkind zet zich in voor Danielle en haar lotgenootjes, zodat er onderzoeken gedaan kunnen (blijven) worden en hulp gegeven kan worden aan deze kinderen. Help jij mee? Heb je een startbewijs weten te bemachtigen voor de Vierdaagse? Loop dan mee met ons team! Je bent van harte welkom bij Team Vlinderkind. 🦋  Klik op 'Wandel mee!' en maak een profiel aan!  We staan altijd klaar om je te ondersteunen bij je actie. Heb je behoefte aan ideeën, heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om ons te bellen of stuur een mailtje.☎️ +31(0)85-1091108 | ✉ vierdaagse@vlinderkind.nl | www.vlinderkind.nl | IBAN: NL31 INGB 0000 0067 37
Lees meer