Team Pink

Pink Ribbon
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 2.000 (150%)

Er zijn heel veel vrouwen die borstkanker krijgen die door een zwaar traject moeten. Met meer onderzoek zou het behandeltraject meer gerichter en minder schadelijk voor de vrouw moeten zijn.

Om die reden gaan we dan ook de Nijmeegse vierdaagse lopen voor het goede doel Pink Ribbon. De vierdaagse is van maandag 18 juli tot en met vrijdag 21 juli. Dit is 4 dagen lang 40 km per dag lopen, 160 km totaal.

Helpen jullie mee om ons te motiveren om deze 4 dagen uit te lopen?

There are a lot of women who get breast cancer who have to go through a tough process. With more research, the treatment process should be more focused and less harmful to the woman.

For that reason, we are going to walk the Nijmegen Four Days Marches for the Pink Ribbon charity. The four-day walk is from Monday, July 18 to Friday, July 21. This is 4 days of walking 40 km per day, 160 km total.

Will you help motivate us to walk these 4 days?

Bekijk alle
€ 500 24-07-2023 | 09:30
€ 63 21-07-2023 | 07:20
€ 25 20-07-2023 | 07:47
€ 10 20-07-2023 | 00:10 Hoera, op de helft, kanjers! Nog even een extra steuntje in de rug voor de laatste dagen.
€ 25 16-07-2023 | 13:30
Bekijk alle

Medal monday en de laatste stand

24-07-2023 | 17:23 Vandaag een week geleden stonden we aan het begin van ons avontuur. Na een lange voorbereiding zou het dan echt gaan beginnen. Vier dagen 40 kilometer wandelen en voor Daniël vier dagen 50 kilometer.  Vandaag genieten we na van het avontuur en kijken we de uitzendingen van TV Gelderland terug.  Wat was het mooi, gezellig, leuk en toch ook zwaar, vermoeiend, maar één groot feest. Het weer heeft zich goed gedragen. Op een kleine bui na op vrijdagmiddag. Nu wordt het tijd om de balans op te maken.  Het was een mooie ervaring. De vorige keer dat wij de Vierdaagse liepen in 2014, was er op vrijdag geen muziek i.v.m. MH17. Nu volop muziek en dat was vooral vrijdag in Cuijk een groot feest. We weten nu wat we de vorige keer gemist hebben. Dit keer liepen we iets makkelijker. Misschien omdat je weet dat het pittig is en daar stel je je dan op in. Daardoor hebben we meer kunnen genieten van wat er langs de kant aan het publiek was, de feestelijkheden in de dorpen en steden waar we doorheen liepen.  Op de camping was het ook gezellig. Iedereen stond daar toch maar met een doel, die Vierdaagse. Leuk om hier en daar met mensen een praatje te hebben over hun beleving van de dag. Te zien hoe soepel sommigen nog liepen en hoe moeilijk anderen het hadden. Dat maakte de beleving van de Vierdaagse wel compleet.  Gaan we volgend jaar weer? Nee, daar zijn we vrij duidelijk in. Het is mooi geweest. We hebben nu een hele goede ervaring van de Vierdaagse, maar het trainen kost veel tijd. We gaan op zoek naar andere mogelijke uitdagingen (of niet). Eerst herstellen en nagenieten. Qua blaren viel het gelukkig mee, Mariëlle heeft nog wel last van een kleine teen met een flinke blaar. Pauline een plek op de hiel en een kleine teen. Alleen de asfaltbrand op de enkels van Mariëlle waren niet echt heel fijn. Maar dat lijkt nu rustig te worden, dus kwestie van tijd om weer te herstellen. Jammer dat Daniël zijn knieën het na een dag wel voldoende vonden en hij de andere dagen niet heeft kunnen wandelen.  Afgelopen zaterdagochtend hebben we alles ingepakt en opgeruimd. Rond 11 uur kwam Roy om de vouwwagen weer op te halen.  Voor een extra stimulans hadden we ervoor gekozen om voor een goed doel te gaan lopen. Dat werd PinkRibbon en wat zijn wij alle donateurs dankbaar. Het heeft onze verwachtingen overtroffen. Ingezet op € 2.000,- te zullen ophalen, maar de eindstand staat nu op € 3.000,- ! Mede dankzij een gulle gift van Pim Blokland van KluppSportswear BV. Zij hadden ook al onze shirts geprint en gedoneerd. Het heeft ons echt heel veel gedaan. Iedereen die met je meeleeft, berichtjes stuurt, meeleest bij de blogs. Soms uit onverwachte hoek.  Nogmaals dank aan iedereen die ons op welke manier dan ook gesteund heeft. We sluiten hiermee ook ons blog af. Wie weet komen we nog eens terug met een andere actie maar voor nu laten we het even hierbij. Dank jullie wel. Groetjes, Daniël, Mariëlle en Pauline.
Lees meer