Ik kies een ander goed doel

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Naast de goede doelen die zichtbaar zijn op de overzichtspagina, kun je ook zelf een goed doel kiezen waarvoor jij in actie wil komen met De Vierdaagse Sponsorloop. Informatie over jouw goede doel kun je toevoegen bij het aanmaken van je profiel. Deze tekst is vervolgens zichtbaar op je actiepagina. Een eigen goed doel komt niet op de overzichtspagina van goede doelen.

Goede doelen dienen aan een aantal voorwaarden te voldoen om in aanmerking te komen voor plaatsing op onze website. Deze zijn terug te vinden in onze algemene voorwaarden.

Het totaal verzamelde sponsorbedrag wordt in het najaar via Stichting De Vierdaagse Sponsorloop aan de goede doelen uitbetaald*.

Bekijk alle
€ 23 31-08-2022 | 12:04 Aan: Wij wandelen voor de kinderen in Oekraïne
€ 25 31-08-2022 | 09:30 Aan: Proefdiervrij.nl Geen lijden voor dieren Lieve allen die doneerden, Wat ontzettend fijn dat jullie net als ik voor een Proefdiervrije wereld gaan! Dieren horen niet te lijden voor het welzijn van de mens. Dat is vreselijk. Er zijn immers ook andere veel betere mogelijkheden voor onderzoek tegenwoordig. Ik wil jullie allen heel HARTELIJK danken voor jullie gulle giften! Ik werd er door gestimuleerd de Nijmeegse4daagse uit te lopen. 🙏DANK! Namens de proefdieren en mijzelf, Sonja Tepper
€ 50 31-08-2022 | 01:53 Aan: Ik wandel voor <Campangeteam Huntington>!
€ 570 30-08-2022 | 14:23 Aan: Friese doorlopers
€ 10 30-08-2022 | 11:09 Aan: Ik loop mee voor de Vrijwilligers & vrienden UMCG
Bekijk alle

Donatieopbrengst overgemaakt naar jouw goed doel

04-10-2022 | 21:10 Beste sponsorlopers, Wat was de 104de 4Daagse een prachtig feest en wat hebben jullie een fantastisch totaalbedrag bij elkaar gewandeld: ruim € 535.000,- ! Inmiddels zijn alle donatieopbrengsten overgemaakt naar de goede doelen en van een aantal van hen hebben we al een enthousiaste reactie mogen ontvangen. Door omstandigheden hebben de overboekingen later plaatsgevonden dan was gepland. We snappen dat jullie, en de goede doelen, eerder bericht van ons hadden verwacht dat het opgehaalde bedrag was uitgekeerd. Onze excuses voor dit ongemak. Nogmaals hartelijk dank voor jullie geweldige inzet en bijdrage aan al die goede doelen die dat zo goed kunnen gebruiken. We hopen jullie volgend jaar weer als sponsorloper te kunnen verwelkomen! Hartelijke groet, Bestuur De Vierdaagse Sponsorloop Ank Bijleveld, Lex Roolvink en Niels ten Anscher
Lees meer