Jan Menno en Goverdien

Wandel kanker de wereld uit!
van totaal € 3.000 (61%)

Samen Sterk! Armspier. Emoji Van Sterke Bicep. Sterke Aanraking ...

Waarom de sponsorloop voor het Radboud Oncologie Fonds? Lees onze 1e blog of bezoek de website: Lopen voor het Radboud Oncologie Fonds maakte onze 4Daagse extra bijzonder - Radboud Oncologie Fonds

Tijdens de voorbereidingen van de 4daagse, en de 4daagse zelf, schrijven wij regelmatig een blog. Natuurlijk aangevuld met leuke foto's van wat wij zoal meemaken onderweg. Zo houden wij sponsoren en volgers op de hoogte van onze activiteiten. 

Vind jij het leuk ons te volgen laat dan je emailadres achter op deze website. Nog leuker als je dit doet na een donatie. Een bijdrage, groot of klein, kan het verschil maken.

Wij gaan ervoor!!

 

Bekijk alle
€ 100 23-05-2024 | 14:03
€ 50 19-05-2024 | 11:00 Trots op jullie, veel succes!
€ 25 12-05-2024 | 09:15
€ 25 10-05-2024 | 09:27
€ 25 04-05-2024 | 11:00
Bekijk alle

Koningsmarkt voor het goede doel.

28-04-2024 | 15:21 Tsja, de zolder bij ons thuis. Deze was eindelijk aardig op orde sinds wij waren gaan samenwonen en twee huishoudens werden samengevoegd. Een aantal studenten hebben we blij kunnen maken met de nodige inboedel. En toen kwam corona: Jan Menno moest vanuit huis gaan werken en zijn kantoorplek bij Unive werd opgeheven. Dus... kantoorruimte aan huis maken. Opnieuw spullen naar zolder en nog wat spullen van een woning van een familielid dat met enige haast opgeruimd moest worden en je weet het wel... Maar daar was de oplossing: Buiten je comfortzone gaan en naar de rommelmarkt op Koningsdag.  En zo gebeurde dat uit onze omgeving de voorraad goed bedoeld werd aangevuld. Het weerbericht werd de hele week gevolgd en op vrijdagavond de knoop doorgehakt. We gaan.... Auto gevuld tot aan de nok, poster gemaakt met ons Radboud Oncologie Fonds t-shirt, oranje outfit klaargelegd en de wekker op 5.00u gezet. (Volgens vrienden moest je wel om 6.00u uiterlijk in het centrum zijn voor een goede plek) Oja, en natuurlijk de vlag met wimpel klaargezet want die moet de hele dag wapperen aan huis zoals vrijwel iedereen in de straat doet.  Braaf stonden we om 5.45u in het centrum en we waren niet de enige 😆. Na 10 minuten sjouwen met ons eerste steekwagentje vol bananendozen vonden we nog een geschikte plaats. Sjouwen en opbouwen en tadaa.... Oranje hoed op en klaar. Een gezellige dag, de paar regenspetters mochten de pret niet drukken. Veel leuke reacties en kopers (natuurlijk ook een paar bloedzuigers). Enkele donateurs en belangstellenden die komen steunen met een praatje. Rond 15.30u zijn we er wel klaar mee. Langzaam veranderen onze voeten en onderbenen in betonblokken en trekken we de conclusie dat ons lijf liever een 4daagse dag loopt....  Inpakken en wegwezen dus en met de eerste dikke regendruppels proppen we de auto weer vol restanten. (Mooie klus voor zondag) Bij thuiskomst gaat de geldkist gelijk op zijn kop. En wat zijn we blij als het resultaat boven verwachting is. € 301,- en 2 donateurs op onze website. De welverdiende oranjetompouce smaakt zo wel heel erg lekker.  
Lees meer