Radboud Oncologie Fonds

Loop jouw 4Daagse met extra betekenis!

Ken jij iemand die ziek is of moet jij iemand zo verschrikkelijk missen? Ben jij herstellende van kanker en is het jouw doel om de 4Daagse te lopen? Laat je dan sponsoren en loop de 4Daagse voor het belangrijke wetenschappelijk onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Iedereen die de 4Daagse loopt kan meedoen! Jong en oud, groot en klein, op klompen, blootvoets of op teenslippers. Of je nu 30, 40 of 50 kilometer gaat lopen. 

“Om toch het gevoel te hebben dat ik meer kan doen dan er alleen te zijn voor mensen die met kanker te maken krijgen, loop ik de 4Daagse om geld op te halen voor onderzoek".

Claudia, deelneemster 4Daagse 2022

 

Warm en persoonlijk onthaal op Via Gladiola
Bij deelname ontvang je tijdens de intocht op de Via Gladiola ons ­eigen Limited-Edition 4Daagse Wandelkruisje. Daar zullen wij ook zorgen voor een warm onthaal én kun je jouw persoonlijke wens achterlaten voor diegene aan wie jij jouw 4Daagse wilt opdragen.

Uniek wandelshirt
Speciaal voor de 4Daagse hebben wij een ‘Wandel-kanker-de-wereld-uit’ 4Daagse t-shirt* ontworpen. Doe jij tijdens jouw aanmelding een startdonatie van €25,00? Dan krijg je dit t-shirt toegestuurd. Deze donatie wordt meteen ook je eerste gift voor onderzoek naar kanker in het Radboudumc.*Let op: bij aanmelding vóór 3 juli kunnen we gegarandeerd een 4Daagse t-shirt in jouw maat leveren. Na deze datum kunnen we alleen nog 4Daagse t-shirts leveren zolang de voorraad strekt. Bij ontbreken van jouw maat ontvang je als alternatief een 'Wandel-Kanker-de-Wereld-Uit' shirt.

 

“Bedankt allemaal voor de mooie en bijzondere contacten. Dit maakte de Vierdaagse eentje om nooit te vergeten.”

Rob, deelnemer 4Daagse 2022

 


Hoe werkt het?
Wil je ook meelopen voor het Radboud Oncologie Fonds tijdens de Nijmeegse 4Daagse? Fantastisch! Klik op de button “Wandel mee” en volg de stappen. Inschrijven is heel eenvoudig. 

Natuurlijk helpen wij jou om de 4Daagse voor Radboud Oncologie Fonds tot een zo groot mogelijk succes te maken.

Wij helpen je hierbij met:

  • Een gratis sponsorpagina
  • Tips voor het werven van sponsoren
  • Een ‘Wandel-kanker-de-wereld-uit’ T-shirt (na startdonatie van € 25,00)
  • Een uniek Limited Edition Vierdaagse Wandelkruisje
  • Tussentijdse mails met informatie
  • Een warm onthaal op de Via Gladiola voor de deur van het Radboudumc
  • Help mee en maak een actiepagina om zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen voor onderzoek naar kanker in het Radboudumc.

 

Hulp nodig?
Heb je vragen of hulp nodig? Neem gerust contact op via info@radboudoncologiefonds.nl

Meelopen als (bedrijven)team
Meelopen kan als individu, maar je kunt je ook als (bedrijven)team inschrijven. Naast dat je met collega’s of vrienden bijdraagt aan misschien wel een doorbraak in onderzoek naar kanker werkt het motiverend om samen je als team sportief in te zetten en elkaar onderling aan te moedigen. Doen dus! 

Wandel kanker de wereld uit!
Dankzij medisch wetenschappelijk onderzoek is zorg continu in beweging. Elke dag zijn er doorbraken: nieuwe behandelmethoden, werkwijzen en medicijnen. Gedegen onderzoek zorgt voor kwaliteit en resultaat op de lange termijn. Met jouw actie ondersteun je het Radboud Oncologie Fonds en daarmee innovatief onderzoek tegen kanker. Zo zorgen we er samen voor dat met meer geld, meer onderzoek, er meer genezing en minder kanker zal zijn.

Bekijk alle
€ 100 26-05-2024 | 20:27 Aan: Jan Menno en Goverdien
€ 15 26-05-2024 | 19:58 Aan: Wandelen voor mijn moeder
€ 5 26-05-2024 | 19:55 Aan: Wandelen voor mijn moeder
€ 10 26-05-2024 | 19:54 Aan: Wandelen voor mijn moeder
€ 25 26-05-2024 | 19:53 Aan: Wandelen voor mijn moeder