Jan Menno en Goverdien

Wandel kanker de wereld uit!
van totaal € 3.000 (27%)

Samen Sterk! Armspier. Emoji Van Sterke Bicep. Sterke Aanraking ...

Waarom de sponsorloop voor het Radboud Oncologie Fonds? Lees onze 1e blog of bezoek de website: Lopen voor het Radboud Oncologie Fonds maakte onze 4Daagse extra bijzonder - Radboud Oncologie Fonds

Tijdens de voorbereidingen van de 4daagse, en de 4daagse zelf, schrijven wij regelmatig een blog. Natuurlijk aangevuld met leuke foto's van wat wij zoal meemaken onderweg. Zo houden wij sponsoren en volgers op de hoogte van onze activiteiten. 

Vind jij het leuk ons te volgen laat dan je emailadres achter op deze website. Nog leuker als je dit doet na een donatie. Een bijdrage, groot of klein, kan het verschil maken.

Wij gaan ervoor!!

 

Bekijk alle
€ 375 09-04-2024 | 11:22 Statiegeldactie april, Jumbo Dronten
€ 50 05-04-2024 | 21:55 Gaaf dat jullie je weer inzetten en onderzoek mogelijk maken. Een donatie om te motiveren. Een goede voorbereiding toegewenst en het gaat vast gezellig worden tijdens het lopen rondom Nijmegen!
€ 20 01-04-2024 | 09:22
€ 100 19-03-2024 | 20:23 Jullie zijn kanjers die lopen voor een heel goed doel.
€ 25 12-03-2024 | 15:47 Ik heb zelf ook voor het Radboud Oncologie Fonds gelopen omdat mijn overleden man in het Radboud behandeld is. Nu heb ik zelf borstkanker en ga ik een langdurig chemotraject in en ben dus niet in staat om te lopen.
Bekijk alle

Statiegeld blikjes, flesjes en de Jumbo actie

09-04-2024 | 18:19 Tijdens onze vele wandeltochten stoorden wij ons weleens aan de vele blikjes, flesjes en overige troep in de omgeving. Het komt dan, met het grasmaaien van bermen en weilanden, ook in het voer van de koeien, schapen, enz. met alle gevolgen.... Wij waren dan ook blij verrast met het statiegeld op blikjes en flesjes. Vanaf dat moment ging er ook altijd een plastic tas mee in de rugzak om dit statiegeld te verzamelen en wel "voor een goed doel". Zo verzamelden we, en nog steeds, al aardig wat geld bij elkaar. Variërend van ca. € 1,- tot € 10,- per week. Vooral blikjes bier, waterflesjes, energie drankjes, enz.. Het doel werd al snel duidelijk toen we ons opnieuw inschreven voor de 4Daagse 2024. Zullen we er dan nog 1x het Radboud Oncologie Fonds aan koppelen voor de sponsorloop? Zou het ons lukken om in 3 jaar tijd saampjes                 € 10.000,- op te halen? Mmmm, dat vraagt de nodige creativiteit en dus een grote uitdaging. In 2019 was er in Dronten de wandelestafette voor het KWF. "De Samenloop voor Hoop". Een geweldig evenement waar we met het team van buren en vrienden een enorm geldbedrag hebben kunnen ophalen. Een onderdeeltje was de statiegeldautomaat bij de Jumbo in Dronten. Dit bracht ons op het idee om ons daarvoor opnieuw aan te melden. De belangstelling hiervoor is groot maar het is gelukt. Maart jl. heeft onze sponsorloop gehangen bij de Jumbo winkels in het centrum en zuid. Met een glimlach stonden we bij de automaat blikjes/flesjes te doneren, de meeste zelf gevonden. En hoe hilarisch was het toen we zagen dat juist in "onze maand" de statiegeldautomaat defect bleek te zijn gedurende 5 dagen. 🤣 🤣  Vol verwachting keken we uit naar het eindresultaat en wat mogen we trots zijn op het bedrag van € 375,-. Dankbaarheid gaat uit naar de Jumbo in Dronten voor deze mooie kans en alle donateurs.
Lees meer