Buurman.buurman.en.buurman

De buurmannen lopen voor Mila!
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 10.000 (0%)

Wij gaan als buurmannen lopen voor Mila;

Mila is geboren op 14 april 2021 na een zwangerschap van 33 weken. Moeder lag al een aantal dagen met een hoge vliesscheur en daardoor is er een bacterie bij Mila terecht gekomen. Mila is geboren met een hersenvliesontsteking en een HIB infectie, waarvan het type niet bekend is. Mila heeft daardoor Cerebrale Parese, oftewel een te hoge spierspanning. 

Dit betekend dat Mila niet zelfstandig kan lopen en dit misschien nooit gaat doen. Maar wel altijd afhankelijk zal zijn van hulpmiddelen! Mila heeft intensieve zorg bij fysio, neurologie en is onder behandeling bij Klimmendaal.

Hoe haar toekomst eruit gaat zien is onduidelijk, omdat ze veel dingen niet kan, zijn ze nu gestart met medicatie en in de toekomst zullen er misschien operaties volgen. 

Doordat Mila zoveel zorg nodig heeft, is vader meer en moeder minder gaan werken. Vader werkt als internationaal chauffeur waardoor de zorg voor Mila op de schouders van moeder ligt. 

Mila heeft meer ruimte nodig dmv een aanbouw. Zodat ze met een rolstoel enof rollator in huis zich kan redden en de mogelijkheid er is dat Mila beneden haar plek kan hebben.

De gemeente geeft akkoord voor de verbouwing maar de financiën moeten ze zelf regelen. Hun vergoeden de muren maar de rest is voor de ouders. 

Wie wil er helpen om de verbouwing te realiseren zodat Mila ook in de toekomst thuis kan blijven wonen?! En dat de andere kinderen niet hun vertrouwde plekje hoeven op te geven.

 

Tijdens de Nijmeegse 4daagse gaan we livestreamen, van het begin tot aan het einde! Zo kunnen jullie alles volgen, hoe wij het beleven.

Via Facebook, Twitch en Instagram:

Mis niets van ons!

 

Lopen jullie met ons mee voor Mila? 

Bekende Nijmegenaar en voormalig bokser Perry Ubeda steunt ons al!