Wij wandelen voor een goed doel!

686 wandelaars en 18.384 sponsoren doneren samen € 506.847,- aan 233 goede doelen
Elk doel is mogelijk dit zijn er een paar. Zoek je er één?

Dit zijn de partner goede doelen

Beat Batten!Met de opbrengst van jouw actie kunnen wij onderzoek financieren naar een medicijn wat de stofwisselingsziekte Batten vertraagt, of nog beter, geneest! Kom in actie en wandel de Vierdaagse voor Beat Batten!
Stichting Sclerodermie NederlandLeven in een harnas. Altijd moe. Zo voelt het om systemische sclerose, ofwel sclerodermie te hebben. Het bindweefsel van een sclerodermiepatiënt keert zich tegen het eigen lichaam, met als gevolg dat steeds meer organen worden aangetast. De Stichting Sclerodermie Nederland zet zich in om deze onbekende, maar slopende auto-immuunziekte onder de aandacht te brengen. Eerder de ziekte herkennen betekent levens redden. Wie loopt er voor ons mee? Elke stap is er één!
MarikenhuisHet Marikenhuis is een vrijwilligersorganisatie en helemaal afhankelijk van sponsoring. We zullen de middelen gebruiken om op laagdrempelige wijze een open huis te zijn voor allen die geraakt zijn door kanker. Een op de drie mensen in Nederland krijgt ooit in zijn leven kanker. Iedereen heeft ermee van doen dus help ons om te helpen en start een actie.
ADCA verenigingADCA is een ziekte die de kleine hersenen aantast. Een van de kenmerken is dat patiënten moeite hebben met de coördinatie, dit uit zich onder andere in het lopen, praten en motoriek. Daarnaast zijn er specifieke kenmerken die voorkomen bij de verschillende varianten die de ziekte kent. ADCA is een erfelijke ziekte die daardoor dus veel in bepaalde families voorkomt. Het verloop is progressief en tot op heden zijn er geen medicijnen of behandelingen die de ziekte kunnen stoppen of genezen. De ADCA vereniging wil op verschillende manieren opkomen voor de individuele en collectieve belangen van de patiënten.