Hersenletsel zet alles op zijn kop

Peter Halin

( Lid van team: Halinski )

van totaal € 100 (35%)

Hallo, mijn naam is Peter Halin.

Ik loop inmiddels al voor de 17 keer de Vierdaagse mee maar deze keer anders. Ik loop namelijk met nog 2 broers, Harry en Ton, en mijn zoon Jan voor ons jongste zusje Cilia. 

Waarom? Zij had als wens ooit een keer de Vierdaagse, als echte Nijmeegse, mee te lopen. Helaas zal zij dit vanwege haar herseninfarcten nooit kunnen. Wij lopen daarom nu voor haar.
Zij leert: als het niet rechtsom kan dan maar linksom. Zij moet leven met haar hersenletsel, wat iedere dag topsport is.

Laten wij haar daarom ondersteunen via onze benen. Hierin ga ik ook persoonlijk de uitdaging aan, met broer Ton, om ook de 50 km te lopen die mijn zoon Jan moet lopen.

De patiëntenvereniging Hersenletsel.nl geeft haar nu zin in het leven, ze begeleidt lotgenoten en legt uit op opleidingen hoe het hersenletsel haar leven totaal veranderde, hoe je ermee moet en kunt leven en hoe je toch vrolijk blijft. 
Als wij € 600 op weten te halen kan zij een heel jaar lang andere lotgenoten begeleiden. 

Mijn broers, zoon en ik gaan onze uiterste best doen om deze Vierdaagse te laten slagen en dus steun de patiëntenvereniging, door mij zus, te ondersteunen. Doneer !!!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 25 05-06-2024 | 12:50
€ 10 29-05-2024 | 21:52 De kop is eraf, joepie! De eerste donatie omdat jij je inzet voor mij! Zet hem op, je kunt het! De 17de keer, wow.