Halinski

Hersenletsel zet alles op zijn kop
van totaal € 500 (53%)

 

Patiëntenvereniging HERSENLETSEL.NL

Hersenletsel.nl is een patiëntenvereniging die opkomt voor de belangen van mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun naasten in elke regio in Nederland. 
Zij bevordert zelfredzaamheid en maatschappelijke participatie, adequate opvang, begeleiding, voorzieningen en steunstructuren, dit alles vanuit het perspectief van de mensen die levenslang met de gevolgen van NAH moeten leven.

De pijlers van de vereniging zijn:

  • Lotgenotencontact            in lokale contactgroepen
  • Informatievoorziening        naar betrokkenen, zorginstellingen en overheid
  • Belangenbehartiging          voor betrokkenen

Veel mensen met hersenletsel ervaren grote problemen. Vaak zijn ze heel snel moe na geringe lichamelijk en/of geestelijke inspanning, kunnen ze zich kort concentreren en en verdragen ze beperkt drukte, licht en geluid, maar meestal is dat van buitenaf niet zichtbaar Daardoor worden ze overschat in hun kunnen. Omstanders kunnen deze forse beperkingen nauwelijks geloven.

                     DOE MEE AAN de VIERDAAGSE SPONSORLOOP

               en zamel geld in voor Patiëntenvereniging HERSENLETSEL.NL

                              Steun jij in 2024 ook dit goede doel?

Voor steun aan patiëntenvereniging Hersenletsel.nl kan je jouw wandelprestatie koppelen aan dit goede doel.

Met dit geld kunnen er nieuwe lotgenotengroepen opgezet worden.

Drie broers en een neef van onze ambassadeur Cilia lopen dit jaar, zeker niet voor het eerst, de Vierdaagse mee voor Hersenletsel.nl. Zie op de volgende pagina's hun motivatie! 

Bekijk alle
€ 20 17-06-2024 | 18:28 Aandacht en bewustzijn creëren voor dit (vaak) niet zichtbare probleem! Hierbij steunen we onze lieve (schoon-)moeder en anderen.
€ 25 16-06-2024 | 14:02 Ik doe dit op verzoek van Helma , van NAH Velp waar ik zelf al vanaf de oprichting als NAH Lotgenoot deel van uit maak! Veel succes .
€ 25 14-06-2024 | 17:00
€ 25 13-06-2024 | 21:14
€ 20 13-06-2024 | 08:38