Maak mijn Vierdaagse onvergetelijk!

Christel Vriends

Nog te gaan

van totaal € 2.000 (86%)

Hoi! Wat leuk dat je de moeite neemt om een kijkje te nemen op mijn pagina!Ik ben Christel, 28 jaar en woonachtig in het mooie Breda (NB).

Ik loop de Nijmeegse 4-daagse dit jaar voor het eerst en wat vind ik dit spannend... Ik hoop dat het een onvergetelijke ervaring gaat worden!

En dat vergeten is bij Alzheimer juist een van de grote problemen...
Kan je je voorstellen wat het met iemand doet als je langzaamaan steeds meer gaat vergeten en uiteindelijk je dierbaren niet meer herkent? Alle mooie (maar ook minder mooie) herinneringen die je in je leven hebt gemaakt vervagen?

1 op de 5 mensen krijgt dementie. Door dementie raak je jezelf en elkaar kwijt. Wat alz... het jouw ouder, partner of kind is?
Het aantal mensen met dementie verdubbelt in de komende jaren en een oplossing is er niet. Nóg niet. Onderzoekers kunnen dementie stoppen, maar alleen als er meer onderzoek komt.
Bron: www.alzheimer-nederland.nl

Help jij mij om mijn 4-daagse experience onvergetelijk te maken? Laten we samen ervoor gaan dat steeds meer mensen langer kunnen genieten van hun mooie herinneringen! Ik heb een paar foto's van mijn recentste mooistee herinneringen toegevoegd!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 10 30-05-2024 | 16:21 Goed en knap dat je dit gaat doen! Ik denk dat het sociale feestbeest in jou hier erg gaat genieten van alle ambiance eromheen.
€ 50 14-05-2024 | 12:12
€ 10 30-04-2024 | 13:43
€ 25 29-04-2024 | 15:18
€ 25 27-04-2024 | 16:03
Bekijk alle

Week 19 & 20 - 6 t/m 19 mei

16-06-2024 | 18:30 Het waren deze weken niet bepaald wandelweken!  Maandag de 6e werd PSV gehuldigd in Eindhoven. Aangezien er thuis een rood-wit ademt moesten we toch wel even in Eindhoven gaan kijken! Gezellig dagje met de nodige stappen, misschien toch wel een trainingsdag light!  Woensdag 8 mei is Bartje 29 geworden. Een lekker rustig dagje met 's avonds wat visite over de vloer! De rest van de visite komt Zaterdag, dus hoeft er gelukkig niet te veel geruimd te worden!  Donderdag, met Hemelvaart gaan we normaal traditiegetrouw met vriendinnen op pad. Dit jaar hadden we een iets mindere opkomst, maar toch een extreem gezellige dag! Hierdoor was het werken op vrijdag toch behoorlijk taai. In eerste instantie zou ik een late dienst draaien, maar met het Jazzfestival in Breda doen we nagenoeg altijd een röntgenborrel. Om hierbij te kunnen zijn toch de late dienst maar weggeruild! Er hangt in de stad zo'n heerlijke sfeer met Jazz. Een beetje dweilen van podia naar podia en her en der een praatje! Dinsdag de 14e werd ons pap 62 jaar jong. Bart had late dienst dus besloot ik in Zundert te gaan eten. Na het eten sloten oma, oom en tante en neefje ook nog aan voor een taartje en een buurtje. Tot dusver in deze twee weken niet een actieve wandeldag!  Vrijdag de 17e weer aan de wandel! Ik had een late dienst deze dag, dus besloot ik van tevoren naar oma in Zundert te wandelen. Om toch nog even de tijd te hebben tussen het wandelen en werken om 6u30 al vertrokken. Het plan is om niet over de 25KM te gaan, aangezien ik nog moet werken tot 23u!Toch ging het wandelen erg lekker. Het was niet te warm, en gelukkig droog! Het eerste stuk ging door het Mastbos en jeetje wat stikte het er van de muggen! Na 1,5 uur dacht ik even te stoppen voor een kopje thee, maar op het moment dat je stilstaat zitten er al tientallen muggen op je broek! Het was een typische voorjaarswandeling. De koetjes zochten elkaar op en de eendjes zaten met kuikens verscholen in de sloten. Prima wandeling, en toch net de grens opgezocht! 25,5KM in 4u22.Bammetjes op bij oma, en die heeft me zo lief als ze is weer in Breda afgezet!  Zaterdag de 18e, de trouwdag van Bas & Judith. Wat een ongelofelijk prachtig paar is dit zeg! Bijzonder om iemand die je al zo ontzettend lang kent in het huwelijksbootje te zien stappen. Judith en ik kennen elkaar al sinds we een jaar of vier zijn, en ondanks dat je elkaar niet wekelijks spreekt is het altijd goud wanneer we elkaar weer zien. We hebben vroeger veel leuke vakanties samen gehad naar Polen & Oostenrijk. Het bruiloftsfeest ging door tot in de late uurtjes en wat was het een leuke avond! Alle liefde en geluk voor deze twee geweldige mensen <3!
Lees meer