Ik wandel voor Vincentius Nijmegen!

Celeste van Rinsum
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 300 (103%)

Een gezonde leefstijl is voor niet iedereen vanzelfsprekend. Het kan moeilijk zijn om aan gezond eten te komen of om met sport mee te doen. Denk hierbij aan mensen in armoede.

Mijn droom is dat we met z’n allen in een gezonde samenleving wonen, waar meer aandacht is voor preventie en leefstijl. Een samenleving waarin de gezondheidsverschillen steeds kleiner worden en minder mensen kampen met chronische aandoeningen, zoals obesitas.

Als docent en onderzoeker zet ik me hier al voor in. En nu wil ik ook iets kunnen betekenen voor organisaties, die het hard nodig hebben. Organisaties die zich ook inzetten om gezondheid te bevorderen.

De Vincentius Vereniging Nijmegen is zo'n organisatie. Hun doel is om armoede en eenzaamheid in Nijmegen en omstreken te verzachten. Daarbij proberen zij gezondheid te bevorderen door sport, beweging en gezond eten te stimuleren. Voorbeelden hiervan zijn het laagdrempelig maken van sportlessen en gezonde daghappen aanbieden.

Pas op een laat moment viel bij mij het kwartje dat ik het wandelen van de Vierdaagse kan combineren met mijn wens om iets voor de samenleving te doen. Wie niet waagt, wie niet wint. Dus ik ga er gewoon voor om geld in te zamelen.

Heb je hier wat geld voor over? Drink 2 biertjes minder tijdens de Zomerfeesten (dat is ook beter voor jouw eigen gezondheid ;)) en doneer dat bedrag aan deze mooie stichting. Of kijk nog eens goed onder je autostoelen of er nog wat kleingeld zwerft, wat je toch niet gemist hebt. Alle beetjes helpen.

Namens alle gezinnen die zelf niet rond kunnen komen, mensen die eenzaam zijn en mensen in risicogroepen ontzettend bedankt!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 10 23-07-2023 | 07:24 Goed bezig Celeste! En tof dat je het hebt gehaald. Gefeliciteerd. Groetjes Thiro
€ 10 22-07-2023 | 16:18
€ 10 22-07-2023 | 09:04 ff gewacht om te zien of je em daadwerkelijk uitgelopen hebt! 😉😝 Kusjes Olaf
€ 20 17-07-2023 | 21:39
€ 10 15-07-2023 | 20:28
Bekijk alle

Gehaald!!

22-07-2023 | 14:46 Jeeh het zit erop! Ik heb de 4 dagen van 40 km gehaald! En wat een geweldige ervaring was het. Het was voor mij echt genieten, omdat er zoveel mensen langs de kant kwamen aanmoedigen, mensen mij persoonlijk steunde en ik samen met jullie hulp voor het goede doel iets kon betekenen.  En wat een mooi bedrag heb ik dankzij veel mensen binnengehaald. Ik kan niet meer zeggen dan ontzettend bedankt! Dankzij jullie kan de stichting Vincentius Nijmegen werken aan een gezond leven voor mensen, die het nodig hebben.  De donatiepagina blijft nog een tijdje online. Mochten er nog mensen in je omgeving iets willen doneren, kan dat nog gewoon. Ik ga even bijkomen van deze mooie, gezellige, maar vooral ook bijzondere week. Groetjes,Celeste  
Lees meer