Ik wandel voor Stichting Zicht in Zicht!

Annemiek van Munster

( Lid van team: VIP-Vierdaagse team )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 200 (112%)

Met minimaal zicht kun je als V(isually) I(mpaired) P(Person) meer dan je denkt! Ik wil laten zien (hoe toepasselijk ;) dat je als slechtziende hele bijzondere momenten kunt beleven. Op een andere manier, in een ander tempo, met aanmoediging van alle omstanders en met de fantastische hulp van mijn buddy Marlies. Ik heb minimaal zicht, maar maximaal doorzettingsvermogen. 

Het gaat niet om presteren, maar om doorzetten, genieten en samen veel plezier hebben. Gooi die geraniums over het balkon en kom in beweging. Als je ogen het niet (meer) goed doen, kun je nog genieten van al je andere zintuigen, elkaar en alle festiviteiten. 

 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 25 25-07-2023 | 17:11 Ik omdat ik twee zorgvragers heb met zicht problemen. Dus er was zoveel herkenning in de gesprekken onderweg.
€ 47 25-07-2023 | 16:06 Wat een ontzettend knappe prestatie van Annemiek, haar mede VIP-lopers en hun buddy’s. Ze hebben zo laten zien dat je tot veel meer in staat bent dan je denkt.
€ 10 17-07-2023 | 13:35 Annemiek, ik geniet altijd van jouw verhaaltjes en van die van Yoko op Facebook. Veel succes met wandelen!
€ 5 16-07-2023 | 17:36 Annemiek, ik doneerde een bijdrage welke ik kon missen. Ik vind jou doel geweldig! Ik heb heel veel oogproblemen tot blindheid ondervonden! En zelf paar jaar geleden de Nijmeegse gelopen voor het Oogfonds. Ik wens je nog mooi donaties toe! En vooral een hele fijne succesvolle 4 daagse!! Succes en geniet ervan ❤️ Lieve groetjes Monique Klaverstijn
€ 30 15-07-2023 | 21:46 Zoveel respect voor Annemiek. Ik volg haar avonturen en bewonder hoe zij zich door het leven voortbeweegt en uitdagingen niet uit de weg gaat. Mooi om haar inzet voor de stichting te steunen
Bekijk alle

N A G E N I E T E N en bijkomen

25-07-2023 | 15:17 Halverwege de vierdaagse had ik al het vermoeden dat mijn kleine teentjes aan het afsterven waren, maar nu mijn teennageltje ons definitief verlaten heeft, weet ik het zeker: mensen kunnen best verder met 8 tenen ;). Verder zijn de blaren gelukkig ingedroogd en ik kan weer meer dan 100m lopen, waarvan ik dacht dat na vrijdag ook nooit meer mogelijk zou zijn ;). Ook geen spierpijn meer en mijn schuurplekken zijn vertroeteld met bodylotion en weer lekker zacht opgetrokken. De ‘Engelbewaarder’ zal echter nog lang rondwaren in mijn dromen, net als al die stoer stappende medewandelaars. Vertrokken van pijn, en toch doorgaan. Tot het bittere eind!   Vanmorgen werd ik om 3.00 wakker, opgelucht dat ik niet gewekt werd door de wekker die vier ochtenden leek te schreeuwen: ‘Eruit, wandelen, kreng, nu!’. Met een glimlach viel ik weer in slaap, dromend over onze vakantie naar Griekenland, waar om de haverklap pelotons vroegen of zij er even tussendoor mochten piepen met z’n 34en en ‘Potjes met vet’-liedjes in verschillende talen in mijn oren tetterden. Ook de blarenprikkers ploepten net iets te vaak mijn dromen binnen. Dagelijks leed ik pijn op die banken en ook dat doorstond ik kranig. Voordeel: mijn pijngrens is flink opgerekt!   We hebben de Vierdaagse doorstaan, gezelligheid, grenzen oprekken en verleggen, doorzettingsvermogen tonen en keihard genieten! Ik zeg: proost! Het zit er weer op, de tocht waar we maanden voor getraind hebben, het feest van het jaar, wat jemig, wat is het een megafestijn! Iedereen bedankt!!!   G R O E T J E S A N N E M I E K     PS PS PS PS PS PS PS PS Dit jaar liep ik mee het V(isually) I(mpaired) P(ersons)-team en proberen wij wat bij elkaar te sprokkelen voor onze initiatiefnemer Stichting Zicht in Zicht. Ik zou het super vinden als je ook wil bijdragen (en duimen op een goede afloop). Doneren kan via - Via een tikkie (wel zo makkelijk) https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=1Kp5uKCXTzmKQC4u32KOEg Via de donatiepagina van Zicht in Zicht https://annemiekvanmunster.nl/stichting-zicht-in-zicht/ Via de officiële website van de Vierdaagse https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/fundraisers/annemiek-van-munster   Het VIP-Vierdaagse team wordt ondersteund door @Oogfonds en #ErgraLowVision          
Lees meer