UNICEF

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 20.000 (33%)

Loop de 4Daagse voor UNICEF!

Wil jij, samen met jouw sponsors, een verschil maken voor kinderen wereldwijd? Schrijf je dan in om de Nijmeegse 4Daagse voor UNICEF te lopen! UNICEF bereikt meer kinderen op meer plekken dan wie ook. Ons team staat klaar om jou tijdens het lopen aan alle kanten te steunen. En natuurlijk om je aan te moedigen. Doe mee!

De 4daagse voor UNICEF wordt al jaren door het Nijmeegse UNICEF-studententeam georganiseerd en groeit met het jaar. Een 4daagse-loper laat zich sponsoren voor UNICEF door vrienden, familie en kennissen en krijgt die dag veel extra's tijdens de loop.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Met de opbrengst van jouw actie steun je het werk van UNICEF wereldwijd. We voeden, beschermen en scholen elk jaar miljoenen kinderen. Voor, tijdens en na een humanitaire ramp bieden we noodhulp, en we blijven zolang dat nodig is. Aan de frontlinies en achter de schermen, om levensreddende hulp en hoop te bieden aan kinderen en hun families.

Een deel van de opbrengst van de 4Daagse gaat specifiek naar een UNICEF-programma in Oeganda, het land dat de meeste vluchtelingen opvangt van heel Afrika. Het UNICEF-Studententeam in Nijmegen zet zich specifiek in voor dit programma.

In het noorden van Oeganda leven veel kinderen die gevlucht zijn uit Zuid-Soedan en de Democratische Republiek Congo, op zoek naar een veilig thuis. Deze kinderen hebben vaak veel meegemaakt en zijn blootgesteld aan onderdrukking, verlies en angst. UNICEF biedt deze kinderen kinderbescherming en psychosociale ondersteuning.

Wat kun je verwachten als je loopt voor UNICEF?

Loop jij voor UNICEF, dan vinden we dat natuurlijk geweldig! Je ontvangt een UNICEF-sportshirt en goodie bag. Iedere dag zullen onze UNICEF-vrijwilligers langs de route je maximaal ondersteunen en verrassen op onze speciale UNICEF-rustpunten.

De studenten zorgen voor speciale verzorgingsposten en voor een schoon toilet, wat te eten en te drinken, en natuurlijk de nodige morele ondersteuning. Op de laatste dag wacht je een speciaal onthaal.

Met jouw deelname aan de 4Daagse sponsorloop voor UNICEF maak je een wereld van verschil. Voor ieder kind van nu en voor de toekomst van ons allemaal.

Loop mee en maak meteen jouw actiepagina aan via de ‘Wandel mee’ button.

Contactgegevens

UNICEF | Voor ieder kind

Vera Mannien en Marianne de Bruin (Vrijwilligers Studententeam Nijmegen)

E-mail: vierdaagsevoorunicef@gmail.com

Website: https://www.unicef.nl

 

Bekijk alle
€ 15 31-08-2022 | 11:09 Aan: Mieke loopt weer 'de normale' Nijmeegse 4Daagse voor UNICEF Goed gedaan voor dit goede doel!
€ 10 29-08-2022 | 16:20 Aan: Mieke loopt weer 'de normale' Nijmeegse 4Daagse voor UNICEF Zet hem op Mieke 👌
€ 5 17-08-2022 | 13:08 Aan: Mieke loopt weer 'de normale' Nijmeegse 4Daagse voor UNICEF
€ 10 12-08-2022 | 20:05 Aan: Mieke loopt weer 'de normale' Nijmeegse 4Daagse voor UNICEF
Bekijk alle

Donatieopbrengst overgemaakt naar jouw goed doel

04-10-2022 | 21:09 Beste sponsorlopers, Wat was de 104de 4Daagse een prachtig feest en wat hebben jullie een fantastisch totaalbedrag bij elkaar gewandeld: ruim € 535.000,- ! Inmiddels zijn alle donatieopbrengsten overgemaakt naar de goede doelen en van een aantal van hen hebben we al een enthousiaste reactie mogen ontvangen. Door omstandigheden hebben de overboekingen later plaatsgevonden dan was gepland. We snappen dat jullie, en de goede doelen, eerder bericht van ons hadden verwacht dat het opgehaalde bedrag was uitgekeerd. Onze excuses voor dit ongemak. Nogmaals hartelijk dank voor jullie geweldige inzet en bijdrage aan al die goede doelen die dat zo goed kunnen gebruiken. We hopen jullie volgend jaar weer als sponsorloper te kunnen verwelkomen! Hartelijke groet, Bestuur De Vierdaagse Sponsorloop Ank Bijleveld, Lex Roolvink en Niels ten Anscher
Lees meer