Hart- en Vaatziekten, onderzoek in het Radboudumc

Wil jij ook lopen met betekenis?

Ook in 2024 kijken we enorm uit naar het voorbij trekken van de vele Vierdaagselopers langs het Radboudumc op de Via Gladiola. Terwijl u traint voor de Vierdaagse, streven wij naar betere zorg, onderzoek en onderwijs én begrijpen wij elke dag beter hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen.

Kent u iemand die kampt met hart- en vaatziekten? Of bent u zelf patiënt en loopt u de Vierdaagse? Meld u dan aan voor een sponsoractie in aanloop naar en tijdens de Vierdaagse voor belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar hart- en vaatziekten in het Radboudumc. Iedere Vierdaagseloper is zeer welkom in ons team.

Persoonlijk ontvangst op de Via Gladiola
Bij deelname ontvangt u tijdens de intocht op de Via Gladiola een persoonlijke attentie. We staan daar voor u en ontvangen u graag persoonlijk voordat u de laatste 3 kilometer aflegt.

Speciaal voor u als loper hebben wij een actie-shirt ontworpen. Doet u tijdens uw aanmelding een startdonatie van €25,00 dan wordt dit t-shirt toegestuurd. Deze donatie wordt meteen ook uw eerste gift voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in het Radboudumc.

*Let op: bij aanmelding vóór 5 juli kunnen we gegarandeerd een Vierdaagse actie-shirt in uw maat leveren. Na deze datum kunnen we deze alleen nog leveren zolang we ze voorradig hebben. Bij het ontbreken van de juiste maat ontvangt u wel een alternatief shirt.

Hoe werkt het?
Wilt u ook meelopen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in het Radboudumc tijdens de Nijmeegse Vierdaagse? Fantastisch! Klik op de button “Ik loop mee” en volg de stappen. Inschrijven is heel eenvoudig.

Uiteraard helpen wij u om uw Vierdaagse voor onderzoek naar hart- en vaatziekten tot een zo groot mogelijk succes te maken. Wij helpen hierbij met:
•            Een gratis sponsorpagina
•            Tips voor het werven van sponsoren
•            Een actieshirt (na startdonatie van € 25,00)
•            Een persoonlijke attentie
•            Tussentijdse mails met informatie
•            Een warm ontvangst op de Via Gladiola voor het Radboudumc

Help mee en maak een actiepagina om zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in het Radboudumc.

Hulp nodig?
Heeft u vragen of hulp nodig? Neem gerust contact op via info@radboudfonds.nl

In teamverband lopen
Meelopen kan als individu, maar u kunt ook als (bedrijven)team inschrijven. Naast dat u met collega’s of vrienden bijdraagt aan onderzoek naar hart- en vaatziekten, werkt het motiverend om u samen met uw teamgenoten in te zetten en elkaar onderling aan te moedigen. Doen dus!

We kunnen hart- en vaatziekten inmiddels veel beter voorkomen en behandelen dan enkele decennia geleden. Desondanks zijn hart- en vaatziekten, zoals een hartinfarct, herseninfarct of etalagebenen nog steeds de belangrijkste oorzaken van ziekte en sterfte in Nederland. Het is van groot belang beter te kunnen voorspellen wie een dergelijke ziekte gaat krijgen en wie niet. En ook is het belangrijk nieuwe behandelingen te vinden die deze ziekten nog beter kunnen voorkomen of behandelen. Juist dit zijn dan ook de onderwerpen waar onderzoekers van het Radboudumc onderzoek naar doen. Met uw actie ondersteunt u het Radboud Fonds en daarmee belangrijk onderzoek naar hart-en vaatziekten in het Radboudumc.

Contactgegevens
Naam: Frédérique Donders
E-mail: info@radboudfonds.nl
Land: Nederland
KVK nummer: 67496431

Bekijk alle
€ 20 26-05-2024 | 14:06 Aan: Hart voor iedereen Succes John, alles voor t goede doel💪
€ 15 26-05-2024 | 08:48 Aan: Hart voor iedereen
€ 10 25-05-2024 | 12:11 Aan: Hart voor iedereen
€ 20 25-05-2024 | 11:18 Aan: Hart voor iedereen Samen de Via Gladiola lopen. Samen de finish bereiken. Samen sterk! Topper! Op naar het voltooien van je 7de Vierdaagse.
€ 25 25-05-2024 | 09:53 Aan: Hart voor iedereen John, veel succes en natuurlijk ook veel plezier.