KWF

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

#wandeltegenkanker

De Nijmeegse 4Daagse wandelen wordt nog leuker als je geld inzamelt voor KWF

Super dat je mee gaat doen aan de 4Daagse én hebt gekozen je aan te sluiten bij Wandel tegen kanker en dus in actie komt voor KWF Kankerbestrijding.

Omdat er zoveel is om voor te leven

Al sinds 1949 is KWF tegen kanker. Maar nog meer dan dat zijn we vóór het leven. Vóór op tijd erbij zijn, dankzij een oproep voor het bevolkingsonderzoek. Vóór je leven weer op de rit krijgen, na een zwaar behandeltraject. Vóór de allerbeste behandeling die je lichaam het allerminst belast. En vóór omringd worden door de juiste aandacht en zorg, ook als je niet meer beter wordt. Minder mensen die kanker krijgen. Meer mensen die genezen. Meer mensen die beter leven met en na kanker. Dat is de toekomst van kanker. Daarom verbinden we mensen, organisaties en experts. We werken aan levensveranderend onderzoek, zorgen dat patiënten sneller baat hebben bij onderzoek en maken dure geneesmiddelen sneller bereikbaar. We maken een vuist in politiek Den Haag en brengen heel Nederland op de been. Kanker raakt meer mensen dan ooit tevoren. Daarom willen we er meer dan ooit tevoren, zijn voor mensen met kanker. Om opnieuw verliefd te mogen worden. Om van extra tijd te kunnen genieten. Om ambities waar te maken. Of om je laatste kleinkind nog te zien. Voor al die grote en kleine dingen die het leven zo mooi maken, gaan wij door.

KWF. Tegen kanker. Vóór het leven.

Meld je aan voor Wandel tegen kanker

Geef jouw wandeltocht extra betekenis door je te laten sponsoren voor KWF. De opbrengst komt ten goede aan baanbrekend kankeronderzoek. Elke stap die je zet draagt bij aan ons doel. 

Maak een actiepagina

 

Hoe werkt het?

Start je actie

Deel je actie

Vier je impact

Schrijf je in bij de 4Daagse en maak een actiepagina voor Wandel tegen kanker.

  • Je regelt zelf je startbewijs
  • Gratis Wandel tegen kanker-shirt als je 500 euro hebt opgehaald
  • Een persoonlijke actiepagina
Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij in actie komt voor kankeronderzoek zich snel! Wij helpen je om van jouw actie een succes te maken. Het zal je verbazen hoe snel het fondsenwerven zal gaan! Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich mee brengt, om in kracht. Uiteraard komen wij je aanmoedigen in Nijmegen om samen met jou je impact te vieren!

Wat krijg je van ons?

Ben je overtuigd? Ga jij je tijdens de 4Daagse voor KWF laten sponsoren voor Wandel tegen kanker? Fantastisch! We helpen je graag om van jouw actie een succes te maken. En omdat we ontzettend blij zijn met jouw inzet, kun je van ons het volgende verwachten:

  • De mogelijkheid om je eigen actiepagina aan te maken om jezelf en jouw actie te promoten;
  • Tips en hulpmiddelen voor het werven van sponsoren;
  • Een uniek Wandel tegen kanker-shirt als je minimaal 500 euro aan sponsorgeld ophaalt;
  • Support van KWF-medewerkers en vrijwilligers tijdens de Vierdaagse. Uiteraard komen we je aanmoedigen!

Hulp nodig?

Neem dan contact op met:

Willemien Jager
www.wandeltegenkanker.nl 

E-mail: wandeltegenkanker@kwfnijmegen.nl
Facebook: wandel tegen kanker

Bekijk alle
€ 150 16-08-2022 | 09:58 Aan: Omdat het nog steeds van belang is! Vanuit medewerkers-sponsoring willen we graag onze collega Thomas van Gennip sponsoren met zijn sponsorloop voor het KWF
€ 20 11-08-2022 | 07:24 Aan: Een tweede kans. Ik ben trots op je dat je 4D hebt uitgelopen
€ 20 03-08-2022 | 15:19 Aan: Samen wandelen we 160 km voor KWF Kankerbestrijding
€ 10 30-07-2022 | 16:47 Aan: Voor onze ouders! ❤️
€ 50 30-07-2022 | 10:08 Aan: Lopen tegen kanker
Bekijk alle

Donatieopbrengst overgemaakt naar jouw goed doel

04-10-2022 | 21:21 Beste sponsorlopers, Wat was de 104de 4Daagse een prachtig feest en wat hebben jullie een fantastisch totaalbedrag bij elkaar gewandeld: ruim € 535.000,- ! Inmiddels zijn alle donatieopbrengsten overgemaakt naar de goede doelen en van een aantal van hen hebben we al een enthousiaste reactie mogen ontvangen. Door omstandigheden hebben de overboekingen later plaatsgevonden dan was gepland. We snappen dat jullie, en de goede doelen, eerder bericht van ons hadden verwacht dat het opgehaalde bedrag was uitgekeerd. Onze excuses voor dit ongemak. Nogmaals hartelijk dank voor jullie geweldige inzet en bijdrage aan al die goede doelen die dat zo goed kunnen gebruiken. We hopen jullie volgend jaar weer als sponsorloper te kunnen verwelkomen! Hartelijke groet, Bestuur De Vierdaagse Sponsorloop Ank Bijleveld, Lex Roolvink en Niels ten Anscher
Lees meer