Het Vergeten Kind

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 10.000 (92%)

Loop jij voor Het Vergeten Kind? Dan zetten wij ons ook voor jou in!

Ruim 100.000 kinderen in Nederland worden thuis dagelijks geconfronteerd met ernstige problemen. En duizenden kinderen kunnen niet eens meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze niet meer veilig waren.

Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen. Ons doel is dat kinderen er niet alleen voor staan, zij zich gehoord en gezien voelen, zij op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen. Zodat ze hun eigen plek vinden in de maatschappij.

Dat doen we via programma’s die ervoor zorgen dat deze kinderen ‘gewoon’ kind kunnen zijn en zich positief ontwikkelen. Door plezier even al hun zorgen vergeten, lol maken, vriendschappen sluiten, positieve herinneringen maken en kunnen meedoen. Maar ook door de overheid en jeugdaanbieders aan te jagen om te zorgen dat het belang van alle kinderen echt centraal komt te staan in beleid en uitvoering en dat de kwaliteit van de zorg en hulp verbetert.

Jouw kilometers dragen bij aan Heppie Vakanties & Weekenden

Met jouw sponsorgeld en donaties maak je het mogelijk om kwetsbare kinderen een onvergetelijke vakantie te laten beleven in Hotel Heppie. Hier kunnen ze even al hun zorgen en ellende opzij zetten. Want bij Heppie draait alles om gezelligheid, lol en onbezorgd spelen. Lekker ravotten en ontspannen in een leuke groep van leeftijdsgenootjes. Even gewoon kind zijn.

Wij zijn jouw grootste supporters!

We zijn je enorm dankbaar als jij je bloed, zweet en blaren wil inzetten voor die kinderen in Nederland die onze hulp zo hard nodig hebben. Dit mag je o.a. van ons verwachten:

●     Een textielsticker met ons logo om op je wandelshirt te plakken;

●     Een gratis pagina op ons actieplatform om jouw persoonlijke actie aan te maken;

●     De mogelijkheid om na afloop je cheque te presenteren;

●     Veel enthousiasme en aanmoedigingen van onze medewerkers en vrijwilligers als jij voorbij wandelt en deze ongelofelijke prestatie levert;

●     En natuurlijk heel veel dank namens alle vergeten kinderen!

Bekijk alle
€ 22,22 28-08-2023 | 22:19 Aan: Ieder kind verdient een veilige haven ! Mooi doel Marleen!
€ 25 01-08-2023 | 09:48 Aan: Ik loop voor het Vergeten Kind
€ 25 31-07-2023 | 15:30 Aan: Alle kinderen tellen mee
€ 30 26-07-2023 | 08:57 Aan: Het leven is een feestje, je moet alleen wel slingers kunnen hangen. Fantastische prestatie en een mooi doel!
€ 10 24-07-2023 | 08:24 Aan: Stappen zetten voor het Vergeten Kind