Antoni van Leeuwenhoek Foundation

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Steun kankeronderzoek en loop voor de Antoni van Leeuwenhoek Foundation!


Geweldig dat je meedoet aan de Vierdaagse. Je hebt vast heel lang uitgekeken naar dit moment. Wil jij lopen én tegelijkertijd bijdragen aan kankeronderzoek, bijvoorbeeld voor je dierbare met kanker? Laat je kilometers sponsoren voor de Antoni van Leeuwenhoek Foundation.

Waarom meedoen?    
Kanker komt nog steeds te vaak voor. We kennen allemaal wel iemand met kanker. Jij wilt daarom graag bijdragen aan het wetenschappelijk kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek, waar onderzoekers continu werken aan het ontwikkelen van de beste behandeling voor kankerpatiënten.  

Donaties voor kankeronderzoek
Jouw bijdrage en die van je sponsoren komt ten goede aan één van de vijf onderzoeksthema's in het Antoni van Leeuwenhoek:

  • Fundamenteel onderzoek
  • Immuuntherapie
  • Beeldgestuurde therapie
  • Therapie op maat
  • Kwaliteit van Leven

Deze thema's hebben allemaal als doel meer te weten te komen over kanker en om kankerpatiënten de best mogelijke behandeling te kunnen bieden. Help je mee?

Wat krijg je van ons?  
Naast heel veel dankbaarheid krijg je thuis een goodie bag toegestuurd en je mag een kijkje in de keuken nemen in één van onze onderzoekslaboratoria. Een onderzoeker vertelt je dan uitgebreid over zijn werk.

Contactgegevens
Antoni van Leeuwenhoek Foundation

Claudia Berenstein en Laura Janssen

E-mail: fondsenwerving@nki.nl

Tel.nr.: 020-512 2856

Website: www.avlfoundation.nl

Bekijk alle
€ 20 04-08-2022 | 15:50 Aan: Teun loopt voor Antoni v Leeuwenhoek onderzoekscentrum.
€ 10 02-08-2022 | 23:39 Aan: Be strong!!💪 Hartstikke goed Lien wat je hebt gedaan fantastisch 👍👍en dat je er weer helemaal bovenop bent groetjes Theo en Linda
€ 10 26-07-2022 | 07:14 Aan: Be strong!!💪 Super goed!!
€ 50 24-07-2022 | 01:09 Aan: Be strong!!💪 Team 4 daagse 💪🔥❤️
€ 76 23-07-2022 | 15:23 Aan: Geef Kankerpatiënten één Kans
Bekijk alle

Donatieopbrengst overgemaakt naar jouw goed doel

04-10-2022 | 21:03 Beste sponsorlopers, Wat was de 104de 4Daagse een prachtig feest en wat hebben jullie een fantastisch totaalbedrag bij elkaar gewandeld: ruim € 535.000,- ! Inmiddels zijn alle donatieopbrengsten overgemaakt naar de goede doelen en van een aantal van hen hebben we al een enthousiaste reactie mogen ontvangen. Door omstandigheden hebben de overboekingen later plaatsgevonden dan was gepland. We snappen dat jullie, en de goede doelen, eerder bericht van ons hadden verwacht dat het opgehaalde bedrag was uitgekeerd. Onze excuses voor dit ongemak. Nogmaals hartelijk dank voor jullie geweldige inzet en bijdrage aan al die goede doelen die dat zo goed kunnen gebruiken. We hopen jullie volgend jaar weer als sponsorloper te kunnen verwelkomen! Hartelijke groet, Bestuur De Vierdaagse Sponsorloop Ank Bijleveld, Lex Roolvink en Niels ten Anscher
Lees meer