Wandelen voor spierkracht

Sibe Codée

( Lid van team: Spieren in beweging )

van totaal € 250 (10%)

Samen met Ilse, Rhodé en Tirza loop ik 4 keer de 40 kilometer tijdens de NijmeegseVierdaagse, dit doen we samen om geld op te halen voor het Prinses Beatrix Spierfonds, zij verrichten wetenschappelijk onderzoek naar verschillende spierziektes om de achteruitgang bij spierziekten te stoppen door bijvoorbeeld het verlenen van medicijnen. De afgelopen jaren is er een grote ontwikkeling gaande betreffende het beschikbaar maken van medicijnen, maar door u en jouw hulp kan die ontwikkeling nog beter worden!

De reden dat we voor dit fonds hebben gekozen is omdat de vader van één van m'n teamgenoten het Guillain- Barré Syndroom heeft (GBS) en daardoor je spieren snel verzwakken. Wij zetten daarom onze spieren in beweging om te strijden voor onderzoek naar spierziekten, en dat dat in de toekomst zich nóg meer mag innoveren!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 25 22-04-2024 | 21:46
Bekijk alle

Sponsoren voor het Prinses Beatrix Spierfonds

22-04-2024 | 22:07 Deze, voor mij eerste 4Daagse, zet ik mij samen met 3 teamgenoten in voor het Prinses Beatrix Spierfonds, dit omdat een teamgenoot ook zelf een vader heeft die te maken heeft met een vervelende spierziekte. We wandelen samen voor meer onderzoek naar spierziektes, op dat de achteruitgang bij spierziektes mag stoppen!
Lees meer