Ik loop voor de ziekte MS

Robin de Boer
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.500 (6%)

Een goede vriend van mij leed aan de ziekte MS, voordat hij meer dan 15 jaar geleden overleed. Met hem ging ik samen naar ons cluppie NEC en hebben we mooie avonden en middagen gehad. Een gezamenlijke hobby en liefde voor NEC en voor Nijmegen is wat ons bond!
De ziekte MS speelde hem parten, het lopen werd moeilijker en moeilijker. Maar hij liet zich hierdoor niet uit het veld slaan en bekeek het leven altijd met een grote lach.

Al vele malen heb ik de Vierdaagse feesten ‘meegelopen’, maar nog nooit de échte wandeltocht. Dat moet dit jaar anders, dus vandaar mijn inschrijving voor de Vierdaagse. En wat is er mooier dan een doel hieraan te koppelen en wel om geld in te zamelen voor de vreselijke ziekte MS. Dan weet ik zeker dat ik een steuntje in de rug krijg van mijn goede vriend en kan ik een bijdrage leveren naar onderzoek en steun voor iedereen die met deze ziekte te maken heeft.

Dank voor de bijdrage!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 100 17-02-2023 | 09:21 Voor elke kilometer die ik tijdens de Vierdaagse loop, doneer ik 50 cent. Voor mij een extra motivatie om de Vierdaagse uit te lopen. Ik dank iedereen voor de bijdrage die wordt geleverd