M

Een beter leven voor mensen met longkanker

Maaike Attevelt
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 500 (42%)

Dit jaar mag ik voor de 9de keer in Nijmegen trots rondlopen met mijn polsbandje! Bijzonder deze keer, want ik moet het "alleen" doen! Waar de traditie samen met pap begonnen is, moet hij dit jaar even een pas op de plaats maken vanwege een blessure.
Vorig jaar hebben we er een waar familie uitje van gemaakt. Pap, Sanne en ik liepen en mam zorgde ervoor dat het ons aan niets ontbrak als we thuis kwamen. Sanne gaat dit jaar vrijwillig als masseuse aan de slag voor de lopers en pap neemt de taxichauffeur taak op zich. Dus mijn keuze om dit jaar 10km per dag extra te lopen, moet te doen zijn! 50km per dag voor mij dus..

Vorig jaar hebben we ons ingezet voor de stichting Longkanker Nederland en ook dit jaar willen we hier een stapje extra voor lopen. Vorig jaar kwam het zo op ons pad, dit jaar een bewuste keuze! Iedereen heeft ervaringen met kanker, in welke vorm en situatie dan ook.
Voor elke spier is er een alternatief zodat mensen zouden kunnen deelnemen aan de Vierdaagse. Maar zonder voldoende zuurstof kan je zelfs geen blokje om en is wandelen een absolute uitdaging! Dingen die voor ons vanzelfsprekend zijn worden onmogelijk gemaakt. Ademen, wat automatisch zou moeten gaan, wordt ineens een topprestatie wat teveel energie gaat kosten.
Mede dankzij stichting Longkanker Nederland worden deze mensen geholpen, ondersteund en begeleidt zodat het leven weer iets beter en leuker kan worden.
Daarom loop ik voor stichting Longkanker Nederland, vele kleine stappen zorgen hopelijk voor een wat grotere stap voor iedereen die het nodig heeft!
Wie helpt mij helpen?? Elke donatie is er 1 en absoluut welkom!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 50 21-07-2023 | 19:49 Je bent een topper 💪🏻
€ 5 18-07-2023 | 22:05 Mijn man heeft longkanker gehad. Nu in complete remissie dankzij de behandelingen die er zijn.
€ 10 13-07-2023 | 20:15 Succes weer Maaike! Ik kom je woensdag aanmoedigen, toi toi toi!
€ 10 10-07-2023 | 16:22 Hoi Maaike ik ken je niet maar wil je heel veel succes wensen. Wat een mooi doel heb je uitgezocht. Volgend jaar hopen wij de alp dhuzes op te gaan voor kwf willen jou zeker steunen in deze actie. Pffff 50 km pdg!!! Heel veel succes. Je kan het!!!!
€ 25 10-07-2023 | 08:17