You'll never walk alone

Edgar Politiek

Nog te gaan

van totaal € 1.000 (111%)

Hoi,

Dit jaar loop ik voor het eerst sinds mijn herseninfarct de Nijmeegse vierdagse, steun je mij?

Ik ben Edgar Politiek, 51 jaar, getrouwd met Nynke, wij hebben een zoon van 14 jaar (Reece) en zijn woonachtig in Apeldoorn.

3 jaar geleden ben ik vanuit het niets getroffen door een herseninfarct. Dit heeft mijn leven letterlijk op zijn kop gezet. Wat voorheen normaal was, was ineens niet meer vanzelfsprekend. Na ruim 2 jaar intensief revalideren heb ik geleerd om met mijn beperkingen beter om te gaan. Er is veel veranderd in mijn leven. Helaas is het niet meer mogelijk om te werken in verband met de schade die ik heb opgelopen. Voornamelijk prikkels, krachtverlies en minder energie zijn voor mij de boosdoeners waar ik dagelijks mee deal. 

Een jaar geleden ben ik begonnen met krachttraining onder begeleiding van een fysio en loop ik elke dag in het bos met mijn hond Sky. Het wandelen in de natuur vind ik heerlijk en geeft mij rust. Wandelen is voor mij zeer bekend want in het verleden heb ik al 12 keer de Nijmeegse vierdaagse uit gelopen. De afgelopen jaren kriebelde het wel tijdens de vierdaagse om ook zelf weer deel te kunnen nemen. In overleg met de fysio heb ik als doel gesteld om het dit jaar te gaan proberen. Niet de 50 zoals voorheen maar de 40 km (dit mag nu ook vanwege mijn leeftijd:-).

Het zal niet alleen een fysieke uitdaging gaan worden maar vooral ook mentaal. Voor iedereen is de reuring, gezelligheid en harde muziek een aanmoediging. Voor mij zal dit waarschijnlijk juist de grootste uitdaging gaan worden maar ik kijk er enorm naar uit om op vrijdag over de "via gladiola"te lopen. Los van het resultaat zal ik mijn grens weer gaan verleggen.

Afgelopen jaren waren zwaar en nog steeds is het dagelijks een strijd tegen mijzelf maar bij de pakken neerzitten is geen optie. Het is soms erg zoeken naar houvast en structuur in mijn leven. De vierdaagse geeft mij weer een doel, niet alleen om kilometers te wandelen maar ook om mijn steentje bij te dragen aan de Hersenstichting. 

Graag wil ik deze sportieve uitdaging gebruiken om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de "Hersenstichting".

 

Wil jij mij steunen en sponsoren? Dan vraag ik je om een bijdrage te doneren via de onderstaande link.

 

Tijdens de vierdaagse zal ik je op de hoogte houden van mijn tocht via deze site.

Alvast bedankt voor je support!

 

Groet,

Edgar Politiek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 25 19-05-2024 | 19:54
€ 25 11-05-2024 | 16:56
€ 25 07-05-2024 | 10:40
€ 25 14-04-2024 | 10:24
€ 10 13-04-2024 | 20:51
Bekijk alle

Eiland training

24-04-2024 | 11:23 Onverwachts een weekje naar Terschelling, heerlijk. UIteraard gaan de trainingen gewoon door. Met de vierdaagse in aantocht worden de trainingen wel steeds zwaarder maar als je hier dan wandelt is het geen straf. Gisteren met een heerlijk zonnetje ruim 25 km gewandeld. Wat is het eiland toch mooi! Ik ben ook ontzettend dankbaar voor alle donaties die al zijn gedaan aan de Hersenstichting, echt super! Mocht je nog willen doneren dan is dit uiteraard nog mogelijk of wellicht wil je het delen binnen je eigen netwerk:-). Ook ben ik benaderd door het Sint Maartenskliniek om tijdens de vierdaagse te onderzoeken hoe mijn lichaaam (na mijn cva) reageert op bewegen, activiteiten en prikkels. Hier wil ik graag aan meewerken want alle onderzoeken gericht op "Niet aangeboren hersenletsel" is een verbetering voor anderen. De sportieve groetjes, Edgar        
Lees meer