A

Stichting Mackenzie’s Droomland

Andrew Forrester
van totaal € 1.500 (3%)

Stichting Mackenzie's Droomland ondersteunt kinderen die door kanker zijn getroffen door deze kinderen, ouders en gezinnen kracht en ondersteuning te bieden tijdens en na hun behandeling.

Ze maken droomdoosjes, een gepersonaliseerde doos gevuld met mooie, leuke items die zorgvuldig zijn gekozen om positiviteit, kracht en geluk te bevorderen; om gelukkige dromen te stimuleren en goede herinneringen voor de kinderen te creëren, hun families en vrienden.

De stichting is bedacht door Judith Bekkers met haar dochter Mackenzie toen haar neuroblastoom werd gediagnosticeerd, een zeldzame kinderkanker. Samen kwamen ze op het idee om jonge geesten in onmogelijke tijden met positieve gedachten te vullen en de Dream Box werd geboren. 

Ze hebben je hulp echt nodig.  De vraag naar droomdosjes overtreft constant het aanbod en ze werken onvermoeibaar om verzoeken bij te houden.  Elk vak heeft een waarde van ongeveer EUR 150 om te maken, u kunt ze ondersteunen door hier of rechtstreeks aan hun account te doneren (zie website).

Het Mackenzie-team verschijnt regelmatig met interessante items die te koop zijn op beurzen en marktkraampjes in en rond Limburg, dus kijk uit voor hen.   U kunt ook items doneren om in de dozen te worden opgenomen, neem in dit geval rechtstreeks contact op met het goede doel.

U kunt hun contactgegevens op de website vinden via de onderstaande link en neem de tijd om het verhaal van Mackenzie en Judith en de reis van hun Stichting Dreamland te lezen.

Er wordt geen winst gemaakt met het goede doel, alle donaties worden gebruikt om het leven van de kinderen comfortabeler te maken

Link (opent nieuw venster):  https://mackenziesdroomland.nl/

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 50 01-05-2024 | 17:36