Wij wandelen voor een goed doel!

471 wandelaars en 19.148 sponsoren doneren samen € 499.718,- aan 211 goede doelen

 

Welke goede doelen doen mee?

Deelnemers kunnen via De Vierdaagse Sponsorloop elk gewenst goed doel ondersteunen. Groot of klein: elk doel kan meedoen. Stichting De Vierdaagse Sponsorloop garandeert dat het volledige sponsorbedrag zonder inhouding van kosten wordt uitbetaald aan het goede doel.

Partner goede doelen

Op de pagina Goede doelen zie je een overzicht van partners die De Vierdaagse Sponsorloop actief ondersteunen. Partner goede doelen geven € 5,- korting op het starten van een actie of nemen in sommige gevallen zelfs het gehele bedrag voor rekening als je ervoor kiest voor hen in actie te komen. De specifieke informatie hierover kun je lezen bij het aanmaken van je actie.

De partner goede doelen zijn met 1-click te kiezen bij het aanmaken van een actie. Partner goede doelen krijgen bericht van elke nieuwe aanmelding van een deelnemer.

Eigen goede doelen

Uiteraard is het daarnaast ook mogelijk om voor een ander goed doel in actie te komen. Dit kan een eigen initiatief zijn, maar ook een grote organisatie die niet is opgenomen in de lijst met partner goede doelen van De Vierdaagse Sponsorloop. Informatie over dit goede doel kun je toevoegen bij het aanmaken van een actie. Deze tekst is vervolgens zichtbaar op je actiepagina. Een eigen goed doel komt niet op de overzichtspagina van goede doelen en is door andere deelnemers ook niet met 1-click te kiezen.

Organisaties met een racistische, seksistische of politieke doelstelling komen niet in aanmerking voor plaatsing op onze website. Beoordeling hiervan is volgens de reglementen voorbehouden aan de organisatie, bezwaar is niet mogelijk.

Voor zowel eigen goede doelen als partner goede doelen geldt dat het verzamelde sponsorbedrag via Stichting De Vierdaagse Sponsorloop in zijn geheel wordt uitbetaald zonder daar kosten op in te houden.

Vragen?

Heb je hierover vragen of vertegenwoordig je een goed doel en wil je graag partner worden van De Vierdaagse Sponsorloop? Neem dan contact op via sponsorloop@4daagse.nl