Ik wandel voor Stichting Vrienden van het Cheider!

2 sponsoren steunen mij voor € 50,-
Wilma Kooiman

Wilma Kooiman

Waarom ik wandel voor een goed doel!

Voor de derde keer hoop ik de 4 x 40 kilometer te lopen. Ik houd van een stevige wandeling, maar verder dan 20 km per keer kom ik meestal niet. Die afstand vraagt al snel ruim vier uur van mijn tijd en die tijd ontbreekt vaak met een fulltime baan. De Vierdaagse vormt dan ook echt een uitdaging voor mij. Het leuke is... je loopt nooit alleen. En aan het einde van de dag hebben de meeste wandelaars stijve spieren en blaren... Gedeelde smart is halve smart. De sfeer langs de route, met al die enthousiaste mensen die je aanmoedigen, is echt geweldig en zorgt er mede voor dat je niet opgeeft! Het is een feest voor iedereen. Na de eerste keer zei ik dat ik het nooit meer zou doen, maar ik heb vorig jaar de medaille met het kroontje ook behaald en nu ga ik voor een drietje. Ik heb er zin in! En als ik dan toch ga lopen.... waarom zou ik daarmee dan niet meteen geld inzamelen voor een goed doel?

De doelstelling van de Stichting Vrienden van het Cheider is jaarlijks een bedrag bijeen te brengen voor de beveiliging van de orthodox-Joodse school het Cheider in Amsterdam. Na de Tweede Wereldoorlog, waarin 6.000.000 Joden de dood vonden, zeiden we: Dat nooit meer. Maar het antisemitisme is van alle tijden. Helaas. Graag wil ik deze stichting helpen geld in te zamelen voor de beveiliging. Elke stap die ik mag zetten, zal er eentje zijn met liefde voor de leerlingen van deze school!

'Rondom Jeruzalem zijn bergen; alzo is de HEERE rondom Zijn volk, van nu aan tot in der eeuwigheid'. Psalm 125 : 2 (SV)

Info
www.cheider.nl
www.vriendenvanhetcheider.nl

Meer over mij

Ik ben 45 jaar en werkzaam als managementassistent in het basisonderwijs en de kinderopvang. En ook dit jaar laat ik me sponsoren in het belang van kinderen.

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Anoniem
Klein maar dapper! Mooi doel!
 . 25,00
B.A. Kooiman-van Gameren
Succes voor dit goede doel en veel wandelplezier gewenst!
 . 25,00