Ik wandel voor Stichting Hartedroom!

18 sponsoren steunen mij voor € 430,-
Wesley Zonneveld

Wesley Zonneveld

Hé!
Ben jij geïnspireerd
door Wesley?
Kom ook in actie!

Waarom ik wandel voor een goed doel!

Ik ben Wesley, woonachtig in Oss en sinds een jaar of 2 fanatiek aan het wandelen gegaan. Vorig jaar voor de 1e keer de vierdaagse gelopen en dit jaar gaan we er weer voor.

Ik kwam er bij toeval achter dat je ook voor een goed doel kon lopen. Ik twijfelde eigenlijk geen moment en heb besloten om dit zelf ook te gaan doen. Lopen doen we toch en als we daarmee mensen kunnen helpen dan graag.

Via een bekende kwam ik bij de stichting hartedroom terecht. Haar dochter is jaren geleden door deze stichting geholpen met een nieuw hart als gevolg. Het is nu een vrolijk huppelende sterke meid die al veel te vroeg een oneerlijke strijd heeft moeten leveren.

Een kind hoort te klieren, een kind hoort te klauteren, een kind hoort te spelen. Helaas is dit niet voor alle kinderen het geval. Sommige kinderen vechten, niet tegen andere kinderen maar tegen de pijn, de hoop, het leven. Voor volwassenen al een moeilijke strijd, laat staan voor een kind.

Een kleine 1.000 kinderen in Nederland lijdt aan cardiomyopathie. Een ernstige, vaak aangeboren, hartspierziekte. Bijna de helft van deze kinderen sterft binnen vijf jaar na constatering van de ziekte. Of kan alleen verder leven na een harttransplantatie. Er is helaas nog erg weinig bekend over cardiomyopathie bij kinderen.

De Stichting Hartedroom wil dit veranderen en financiert wetenschappelijk onderzoek naar kindercardiomyopathie. Onder meer om de behandeling en levenskwaliteit van deze zeer zieke kinderen te verbeteren. En om misschien ooit, in een mooie droom, cardiomyopathie te kunnen genezen.

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Bouwmeester schilderwerken
 .150,00
Maja Zonneveld
top
 . 25,00
Amber Hoorn
Zet hem op! Veel plezier en geniet ervan
 . 10,00
Jack de Kort
Loop eens door man
 . 20,00
Melissa Post
Trots op je! ;-)
 . 20,00
Francois
Zet hem op!
 . 10,00
Anoniem
Toppertje
 .  5,00
Svennos
Zet ‘m op ouwe loopneef
 . 10,00
Kenneth
Topper
 . 15,00
Lars
“Repost”
 . 15,00
Hans Kabboord
Succes maat!
 . 15,00
Junis Mahmoud
Dapp’re strijder
 . 15,00
Anoniem
Vooral doorgaan.
 . 15,00
Ronald Dix
Top
 . 25,00
René
Pak ze!
 . 25,00
Frank
Lopen zulde ouwe
 . 15,00
Ronald de Porto
Top actie! Veel succes!
 . 15,00
Willy Hobbelen
Jouw hart zit op de goede plek
 . 25,00