Ik wandel voor Stichting Bouwstenen voor Zambia!

28 sponsoren steunen mij voor € 857,-
Thuy Nguyen

Thuy Nguyen

Waarom ik wandel voor een goed doel!

Omdat een échte school, écht helpt! zoals Xavier in TEDxVenlo 2015 vertelde gepassioneerd over ‘Bouwstenen voor Zambia’. Ik ben er mee eens.
Vierdaagse vind ik nu al heel bijzonder. Ik loop de Vierdaagse individueel maar toch niet alleen. Ik geniet de 4daagse met meer dan 40.000 deelnemers. Ik wandel niet alleen voor mezelf. Ik wandel ook voor hele kwetsbare kinderen die onze hulp echt nodig hebben. Kinderen die niet eens schoenen aan hun voeten hebben om een Vierdaagse te lopen.
Ik wil jullie dan ook aanraden om zijn TED-Talk te bekijken:
https://www.youtube.com/watch?v=Y3A3u5w7HTc&t=29sXavier Friesen, de oprichter van het goed doel Bouwstenen voor Zambia heeft heel veel indruk op me gemaakt. Hij is een normale jongen, inmiddels 17 jaar oud. Hij zit in de vijfde klas van het Stedelijk Gymnasium in Nijmegen.
Toen hij in groep 8 van de basisschool in Venray zat ging hij als een vrijwilliger naar Linda Blind Farm in Zambia om les te geven op een schooltje. Na vijf weken les gegeven liep het heel anders. Hij zag en hoorde de verhalen van het piepkleine schooltje waar kinderen staand hun lessen moesten volgen, besloot hij dat alleen een échte school en echt goed onderwijs deze hele kwetsbare kinderen zou helpen om aan een betere toekomst te bouwen.
Hij maakte als 11 jarige een plan. Een plan om echt iets bij te dragen aan hele kwetsbare kinderen. Hij wilt hen helpen om te bouwen aan een betere toekomst voor henzelf, hun familie en voor hun gemeenschap. Deze kinderen wonen in de Linda Blind Farm.
Xavier maakt vooral indruk op me omdat ik hem, jong als hij is, zo levenswijs en moedig vindt.
Dit bericht gaat daarom over mij en De 4daagse maar veel meer over Xavier en zijn werk.
Als jullie willen kunnen jullie mijn sponsorloop ondersteunen.
En misschien willen jullie jullie wel aansluiten en lopen we samen de Vierdaagse voor een betere toekomst van de kinderen van de Linda Blind Farm School?
Willen jullie meer informatie weten over wat Xavier heeft bereikt en over de plannen die hij nog heeft, kijk dan op zijn website:
https://www.bouwstenen-zambia.nl/

Meer over mij

Ik geloof er in dat sporten en bewegen ook mensen kan verbinden. In het werk kan beweging en sport, lichamelijk en in de geest, de prestaties in een team helpen verhogen. Op andere momenten ervaar ik de verbinding die sport tot stand brengt tussen mensen. Ik kan het zeggen: Beweging is gezond en fit.

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Fam Friesen
kleine vergissing. Nu wel over de 850!
 . 15,00
Fam Friesen
Wij maken het graag rond op € 850!! Wat weer een prachtig sponsorbedrag Thuy en alle sponsoren!
 . 15,00
Monique Retel
Je hebt het super gedaan met een prachtig doel
 . 50,00
Iris
 . 50,00
GJ
 . 50,00
Valentino Selena
 . 30,00
Anoniem
super gedaan Thuy
 .100,00
Anoniem
 . 25,00
Thuy Nguyen
Tijdens mijn sportieve uitdaging 4Daagse vind ik het fijn dat ik andere een bijdrage kan verzamelen en ook mijn eigen bijdrage kan leveren aan goed doel Bouwstenen voor Zambia.
 . 80,00
Ineke Walravens
Een bijdrage van de 4daagse wandelaar op de 3e dag een stuk samen met Thuy gelopen en over Xavier gehoord, wie in beweging voor Bouwstenen voor Zambia komt . Suc6 verder Xavier!
 . 10,00
Ans Verheijen
Je hebt het toch maar weer gedaan!
 . 25,00
Kathy
Cố lên chị ơi! Sắp tới đích rồi :-D
 . 30,00
Ria
Zet ‘m op
 . 15,00
Gabor
Hoi Thuy, Mijn geld dat ik vandaag met vakantiewerk verdiend heb, is voor jou. Ik hoorde dat je hebt moeten doorbijten. Ik vind het prachtig wat je voor de Linda Blind Farm school doet.
 . 17,00
Ietje
Dat was een zware dag Thuy. Maar je hebt doorgezet en het gered. Nu is het doorbijten bij de Rode Kruis post met nr 350 . Hoop dat je snel aan de beurt bent, de benen omhoog kunt leggen en je voeten kunt laten verwennen.
 . 25,00
Jan Verheijen
Mooi doel Thuy. Nog 40 km te gaan en de 900 km is vol. Een bijzondere prestatie.
 . 25,00
Donald
 .  5,00
Fonsje en Fritzje
Miauw miauw, we denken aan jou! Pootje van Fons & Fritz
 . 15,00
Fons en Cindy Janssen
Heel veel succes en plezier Thuy, wij zijn enorm trots op jou om wie je bent en om wat je doet! X
 . 25,00
Erik Peters
Mooi doel om voor te lopen. Veel succes!
 . 25,00
nonke
Thuy, veel succes en plezier !!
 . 35,00
Hetty Veerman
Zet \'m op voor jullie bouwstenen, Thuy en Xavier, en veel plezier ook weer dit jaar!
 . 25,00
Lia
Zet ‘m op Thuy! Super dat je ook dit jaar weer loopt voor Bouwstenen voor Zambia!
 . 25,00
Oma Friesen
wat goed dat jij weer 4 dagen lang gaat lopen voor Xavier\'s project. Ik steun je graag. Succes. Oma Friesen
 . 25,00
Anoniem
Zet ‘m op!
 . 15,00
Xavier Friesen
Thuy, geweldig dat je voor de vijfde keer voor de kinderen van de Linda Blind Farm School wilt lopen. Bijna 900 km heb je dadelijk in de benen. Door weer en wind. Ongelooflijk dankbaar ben ik.
 . 25,00
Thao Do
hoop dat het weer goed is . Wens je succes
 . 50,00
Dinie Wellen
Hey Thuy,Zet\' m op. Wat mooi dat je weer op deze sportieve wijze je steentje bijdraagt. Succes!! Hartelijke goeten, Dinie Wellen
 . 25,00