Ik wandel voor Ruby and Rose!

26 sponsoren steunen mij voor € 772,-
Tessa Heijnen

Tessa Heijnen

Waarom ik wandel voor een goed doel!

2e x in actie voor Ruby and Rose

Lieve allemaal,

Exact zes jaar geleden begon ik vol hoop en vertrouwen, net als nu, aan mijn onderbouwing om sponsors te werven voor het prachtige doel Ruby and Rose. Mijn schoonmoeder moest ik destijds al bijna een jaar missen, na een zeer korte maar intense strijd tegen baarmoederkanker. Ik was in die periode tijdens haar ziekte en na haar overlijden vooral verdrietig, voelde me verslagen; de kanker had niet alleen mijn schoonmoeder, maar ons allemaal in zijn greep. Ik zag dagelijks het verdriet bij allen die haar liefhadden. Kort na haar overlijden besloot ik echter dat de kanker geen enkele slag meer mocht winnen. Niet één meer.

Ik kwam in contact met de stichting Ruby and Rose. Ruby and Rose heeft als doel het werven van fondsen, zodat er onderzoek kan worden gedaan op het gebied van diagnostiek en behandeling van alle vormen van gynaecologische kanker. Hiervoor organiseert de stichting verschillende projecten en evenementen. Met het inzamelen van deze gelden hoopt Ruby and Rose een bijdrage te leveren in de strijd tegen vrouwenkanker en de overlevingskansen voor vrouwen die getroffen worden door deze vorm van kanker te vergroten.

Prachtige doelstellingen dus, nietwaar? En dat met evenzo prachtige resultaten die eruit voort vloeiden. Er was bij mij dan ook geen enkele twijfel tot het lopen van de Vierdaagse voor Ruby and Rose. Dit resulteerde in 2012 al in een prachtig bedrag van bijna €3500.

En dit jaar? Dit jaar deel ik opnieuw mijn verhaal, in de hoop dat mensen wat vaker stil zullen staan bij de impact van kanker....Trek ik mijn trouwe wandelschoenen aan en zamel ik opnieuw met volle moed en vertrouwen zoveel mogelijk geld in. Voor iedere vrouw die zo enorm hard strijd. Voor iedere vader, moeder, echtgenoot, dochter, zoon, broer, zus of andere dierbare....

Helpen jullie mee? Ertegen vechten gaat immers samen altijd beter!

Sponsoren gaat al vanaf vijf euro, die u eenmalig via bovenstaande knop doneert. Wat u ervoor in ruil terug krijgt? Enorme dankbaarheid, hoop, vertrouwen, optimisme en strijdlustigheid.

Liefs, en met een hele dikke knuffel aan jou daarboven lieve Peet,
Tessa

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Storting van contant bedrag gegeven door twee lieverds!
 . 20,00
Anoniem
Goed initiatief Tessa, zet m op!
 .  9,65
Maria Nuy
Alles voor het goede doel, super!!!
 . 15,00
Anouk ter Horst
Tessa je bent een doorzetter!
 .  7,65
José Melssen
Lieve Tessa wat een geweldig idee!! Veel succes TOPPERTJE!
 . 25,00
Paul Stevens
Tessa Petra is trots op je
 .200,00
Susan Toonen
Veel succes! Xx
 . 10,00
Paulien Burgering
Goed initiatief Tessa! Kunnen er niet genoeg van zijn.... Veel succes!
 .  5,00
B.Bunic
Heel veel succes !!!
 . 15,00
Miranda Balduk
Lieve Tessa, wat een prachtig doel en zo mooi hoe je vertelt over waarom juist dit doel. Veel plezier met de voorbereidingen en heel veel succes met het (uit)lopen van de Vierdaagse 2018!! XX
 . 15,00
Sanne de Veer - Langeveld
Tessa onwijs goed dat je je hiervoor inzet! Daar werk ik graag op deze mogelijke manier aan mee. Succes!
 . 15,00
Ester & Ada
Wij steunen je graag voor dit mooie goede doel! Heel veel succes gewenst!
 . 15,00
Carmen van Lamsweerde
Zo kennen we Tessa......helemaal top !
 . 25,00
Harriet
Fantastisch Tessa. Succes bij jouw inspanning.
 . 15,00
Birgitte
Geweldig, lieve Tessa. Dat het je gaat lukken weet ik zeker en ik hoop dat je een mooi bedrag bij elkaar sprokkelt.
 . 10,00
Susan
succes Tessa! :)
 . 10,00
Bennie
Succes Tessa!!
 . 10,00
Hubbers timmerwerken
Lieve Tessa, veel suc6 met het binnen halen van zo veel mogelijk voor deze stichting. En natuurlijk met het lopen ! Je kunt het
 . 50,00
Marit Jacobs
Lieve Tessa heel veel succes!! <3
 .  5,00
Mike Stevens
Lieve Tess, ik weet hoe graag jij je altijd inzet voor andere en met name goede doelen. Omdat je dit zelf ook van dichtbij hebt meegemaakt bij Petra (schoonmoeder) weet ik hoe graag je jezelf inzet voor deze prachtige stichting!! Ik weet hoe sterk je bent
 .100,00
Marit Geurts
Succes lieve Tessa!
 . 10,00
Tuinhart Hoveniers
Lieve Tessa, wat een mooi initiatief weer! Ik wens jou heel veel succes toe en laten we met z\'n allen hopen op een mooi eindresultaat!! Je kan het meid!
 .100,00
Duayne, Cliff & Et
Lieve Tess, wij wensen jou ontzettend veel succes, met jou doorzettingsvermogen en liefde gaat dat zeker lukken! Zet hem op topper!
 . 40,00
Nienke Feldbrugge
Supergoeie actie Tessa!
 .  5,00
Margriet Heijnen
Lieve Tessa, wat bewonder ik jou in alles wat je doet in je leven met zoveel passie en doorzettingsvermogen! Succes meid, het gaat je lukken!
 . 25,00
Margit Stevens
Zet hem op topper! Dat je maar weer een leuk bedrag op mag halen voor Ruby and Rose!
 . 15,00