Ik wandel voor Stichting Ushersyndroom!

36 sponsoren steunen mij voor € 1.105,-
Sharon Spronsen

Sharon Spronsen

Hé!
Ben jij geïnspireerd
door Sharon?
Kom ook in actie!

Waarom ik wandel voor een goed doel!

Ik heb al eerder mee gedaan aan de 99e editie van de Vierdaagse in 2015. Een prachtige ervaring, zoveel enthousiaste mensen langs de weg ongeacht het tijdstip van de dag. De muziek en de aanmoedigingen zorgden ervoor dat je weer wat harder ging lopen. Ook dit jaar doe ik weer mee en zal 40km per dag gaan lopen. 160km in totaal ;-0 maar als ik vrijdags over de Via Gladiola loop en de Stichting Ushersyndroom een mooi bedrag gestort krijgt is wat mij betreft het cirkeltje weer rond......

Waarvoor kies je: Nooit meer kunnen horen of nooit meer kunnen zien? Een lastige keuze. Maar mensen die het Ushersyndroom hebben, hebben die keuze niet!
Het Ushersyndroom is een zeldzame progressieve ziekte waarbij kinderen doof of slechthorend geboren worden. Vanaf tienerleeftijd worden zij ook nachtblind en neemt het gezichtsveld af tot een zeer kleine kokervisus alsof je door een smal rietje kijkt. Uiteindelijk worden mensen met Ushersyndroom doofblind. Ushersyndroom heb je niet alleen, het heeft ook grote impact op de naaste omgeving (je partner, je kinderen, je sociale relaties, je werk).

Of zoals Joyce de Ruiter, één van de ambassadrices van de stichting prachtig verwoord: “Ik gun iederéén met Usher een toekomst met alle tijd om mooie herinneringen te maken en het gehoor en zicht om te kunnen werken en zo je eigen inkomen te verdienen om alle dromen en wensen te bekostigen.” En daarom is er nog een hoop geld nodig voor het financieren van onderzoek om zo samen het proces van doof en blind worden door Ushersyndroom stop zetten. Kinderen die nu geboren worden hoeven dan helemaal geen beperkingen in horen en zien te ervaren en volwassenen met Ushersyndroom hoeven dan niet hun allerlaatste restje aan gehoor en zicht te verliezen. Ik draag hier graag mijn steentje aan bij.
Met het geld wat ik hoop op te halen tijdens de Vierdaagse, kan de stichting onderzoek financieren zodat er hopelijk een behandeling komt voor Ushersyndroom. De afdeling KNO van het Radboudumc, is bezig om een genetische therapie te ontwikkelen voor Ushersyndroom. Vanuit het genetisch laboratorium van de afdeling Hearing & Genes zijn de eerste positieve resultaten gemeld die aanknopingspunten bieden voor een mogelijke stopzetting van de afname van het zicht en gehoor bij Ushersyndroom. Kijk voor meer informatie op www.ushersyndroom.nl

De eerste stap in de goede richting is gezet, help jij me mee om ook de vervolgstappen te kunnen zetten? Alvast bedankt

Meer over mij

Ik ben Sharon, 47 lentes jong ;-), getrouwd met de liefste en 2 heerlijke kinderen van 14 en 17 jaar oud. Werkzaam als praktijkverpleegkundige en praktijkmanager in een huisartsenpraktijk.
Mijn vrije tijd spendeer ik graag samen met mijn gezin maar ook vrienden zijn daarin belangrijk, Sinds 2014 ben ik aangestoken door het wandelvirus. Ben bijna wekelijks gaan wandelen en heb uiteindelijk samen met nog 6 vriendinnen de Vierdaagse editie van 2015 tot een goed uiteinde gebracht. De wekelijkse wandelingen gingen door en is er ook de wandelclub "loopt vooruit" uit voortgekomen waarin we met een aantal meiden iedere woensdag een blokkie om gaan.
Nu staat de vierdaagse editie van 2018 voor de deur en heb ik weer een aantal vriendinnen zo gek gekregen om 4x40km te gaan lopen. We trainen er hard voor en nu maar hopen dat ook deze editie ons zo goed gaat bevallen.

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Contant gekregen
 . 10,00
Martin en Marit
Chapeau! Weer gehaald!
 . 40,00
Arjan en Bianca
Goed gedaan Shar! Toppertje!
 . 15,00
Emile
Succes met de laatste stappen
 . 25,00
Daphne Jansen Eijken Sluyters
Veel plezier!
 . 10,00
Eef
Go for it girl!
 . 15,00
Leen Spaans
Veel succes bij het lopen.
 . 15,00
Thea v.d. Helm
Heel veel succes. Gezellige dagen
 . 10,00
Mirjam
Topper!!
 . 25,00
Anne valstar
Zet hem op !
 . 30,00
Ellen en Huub
Mooi doel , veel succes
 . 50,00
Jose
Toppertje!!
 . 10,00
Anita Nederpelt
Heel veel succes
 . 50,00
Sandra en patrick
Toppertje, je kan t!!!
 . 15,00
Jan Willem en Ellen Wigt
Mooi doel, heel veel succes met lopen
 . 25,00
John Poot
Mooie uitdaging en mooie actie. Succes!
 . 25,00
Stefanie Beckers-Lancel
Heel veel succes en plezier!
 . 15,00
Nathalie
 . 15,00
Michel Daniëla Casper en Vincent
Go girl!
 . 25,00
Suzanne kleine deters
Succes!!!
 . 10,00
Jolanda
Go girl(s)!
 . 15,00
Cuinera en Barbara
 .200,00
Hennie en Ludie van Slobbe
fijn dat je weer een goed doel steunt, succes!
 . 15,00
helen van mourik
Zet \'m op soere schoonzus!
 . 15,00
Leni van Spronsen
Zet hem op!!
 . 10,00
Irene Sayers
Al getraind dan gaat het zeker lukken, veel suk6, meis.Mamsojo
 . 50,00
Melanie en Hans
Weer een geweldig goed doel na het Prader-Willifonds de vorige keer! Heel veel succes! Als het even kan, komen we je binnenhalen.
 . 25,00
Carlo Smit
Succes Sharon
 . 20,00
Astrid
Goed bezig, mooi doel, mooi mens X
 . 15,00
Ferry Zandbergen
Sharon, ik weet wat het is, succes maar geniet er ook van.
 . 25,00
Sandra
Super sportief en sociaal van je!
 . 25,00
Lisanne
Prachtig doel, heel veel succes lieve mama! X
 .  5,00
Gerardine de Beus
Topaktie voor Joyce! Veel succes
 .100,00
Roelof van Laar
Grote uitdaging, mooi doel. Succes!!
 .100,00
Mirjam
topper!!
 . 25,00
Daphne Roling
Wat een mooie actie o.a voor mijn lieve vriendin Joyce Bleijenbergh , veel succes!!!
 . 25,00