Ik wandel voor STICHTING VETERANEN SEARCH TEAM!

5 sponsoren steunen mij voor € 75,-
roland hagenbeek

roland hagenbeek

Hé!
Ben jij geïnspireerd
door roland?
Kom ook in actie!

Waarom ik wandel voor een goed doel!

International Armed Forces and Veterans.

Oprichter, Roland Hagenbeek formeerde vorig jaar voor het eerst een internationaal detachement van veteranen en militairen voor de Nijmeegse Vierdaagse. Roland slaagde erin om twaalf mensen uit vier verschillende landen bij elkaar te krijgen op het kamp Heumensoord. Vanuit Heumensoord wandelde zij vier dagen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving. Na vier dagen wandelen wachtte ze een glorieuze intocht over de Via Gladiola om daarna het welverdiende Vierdaags kruis in ontvangst te mogen nemen. Het complete detachement is ondanks de welbekende bloed, zweet en tranen over de finish gekomen.
Dit jaar wordt het groter aangepakt en bestaat de organisatie uit vier personen. Het doel is om meer dan tweeëntwintig militairen en veteranen bij elkaar te krijgen zodat er twee detachementen geformeerd kunnen worden. Het voordeel is dat er dan ook twee verzorgers mee kunnen. Dankzij sponsoren wordt er voor kleding gezorgd. Er worden in Nederland, Duitsland en zelfs in Denemarken verschillende trainingsmomenten georganiseerd. Tijdens deze wandeltochten leert iedereen elkaar kennen en kan de sfeer er al goed inkomen.MISSION STATEMENT:

De Stichting VST stelt zichzelf tot doel om van grote toegevoegde waarde te zijn voor de overheidsdiensten bij een vermissing*. Wij bundelen hier de kracht en kennis van veteranen en overig geüniformeerd personeel. Onderscheidend vermogen ligt in het handhaven van discipline, respect voor de zaak en de participatiedrang onder de vrijwilligers.Een klein deel van onze vrijwilligers is tijdens uitvoering van vredesmissies in het verleden beschadigd geraakt. Deelname aan inzet met de stichting geeft kracht en kameraadschap, wat herstel bevorderd. Daar waar mogelijk ondersteunt de stichting de vrijwilligers in het stellen van doelen en het behalen daarvan.*: Van een vermissing is voor de Politie sprake als een persoon onverwacht verdwenen is en het onbekend is waar hij/zij nu is. Zijn/haar afwezigheid is afwijkend ten opzichte van het normale gedrag. En het moet in het belang van de vermiste persoon zijn dat deze wordt gevonden.

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Anne-fay
Trots op je papa en jouw groep
 .  5,00
Micky
Zet hem op Papa
 .  5,00
Sandra
Geweldig doel broer
 . 25,00
Alie
Veel succes en loopplezier in Nijmegen
 . 25,00
Stephanie en Erik
Goed doel. Ga er voor! Het gaat jullie lukken bikkels :-)
 . 15,00