Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding!

9 sponsoren steunen mij voor € 160,-
Peter van Veen

Peter van Veen

Hé!
Ben jij geïnspireerd
door Peter?
Kom ook in actie!

Waarom ik wandel voor een goed doel!

De Vierdaagse betekend alles voor me en ik ben er dan ook het hele jaar door mee bezig. Is het niet door het trainen ervoor dan wel door het uitwerken van trainingswandelingen die ik ga lopen.
Daarnaast mag ik ook erg graag verslagen voor internet van de etappes maken en krijg ik het elk jaar weer voor elkaar om tijdens het wandelen honderden fotoos te maken.

Het was februari dit jaar. Precies een dag na mijn inschrijving voor de Vierdaagse van Nijmegen werd er bij mij kanker geconstateerd. Ondanks dit ga ik er toch weer voor om de Vierdaagse te gaan lopen. De Vierdaagse betekend heel veel voor me weten de mensen die mij kennen. En zelfs kanker kan mij er niet van weerhouden! Ook daar wil ik de strijd mee aan gaan en ook verslaan.
Ik zou het heel mooi vinden als jullie me voor mijn moed en lef daar voor willen belonen en aanmoedigen met een mooie donatie aan KWF Kankerbestrijding.
We kennen allemaal wel iemand met deze vreselijk ziekte en daar ga ik in Nijmegen ook voor lopen, voor jou kennissen of familieleden of misschien wel voor je zelf. Helaas weet ik nu wat zij, die het hebben of ook gehad hebben moeten doorstaan of moesten doorstaan. Ik dacht ook altijd, heel naïef, dat overkomt mij niet. Het liep anders... Nu ben ik het, morgen kan jij de pineut zijn.

Om de kanker de wereld uit te helpen is er geld nodig voor onderzoek. Heel veel geld. Doe me een plezier en doneer een bijdrage. Als jij doneer zal ik er voor gaan lopen.

Bedankt alvast! Ook namens al die toekomstige patiënten.

Meer over mij

Wij zijn, ik samen met mijn vrouw, actieve wandelaar. Die hun gezamenlijke sportiviteiten ook graag inzetten voor het goede doel. Zo liep ik al 2 maal de Vierdaagse van Nijmegen voor de Hartstichting, daarnaast lopen we onder andere de Bloesemtocht voor het Rode Kruis, de Dam tot Dam voor Pink Ribbon, 30 van Zandvoort voor de KWF en de Katwijkse Kippenloop voor KiKa.
Nu zet ik me zelf graag in voor KWF Kankerbestrijding omdat daar veel geld nodig is voor onderzoek.

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Anoniem
Omdat ik weet dat je het kan.
 .  5,00
Marcel van Veen
 . 20,00
Ron van Werkhooven
Een echte door zetter
 . 10,00
Ton Koelman
 . 10,00
Theo en Yvonne
Peter wij bewonderen je moed om deze uitdaging aan te gaan veel succes
 . 50,00
Adrie Haagsma
Heel veel sterkte, ga ervoor!!
 . 15,00
Nancy
 . 20,00
Leo en Wil
Voor je positiviteit en doorzettingsvermogen
 . 15,00
Tiny van Veen
Omdat ik samen met mijn man nog vele jaren in goede gezondheid wil wandelen
 . 15,00