Ik wandel voor Stichting terminale zorg thuis en hospices Midden-Holland!

6 sponsoren steunen mij voor € 325,-
Miranda van de Wijngaard Beekhuizen

Miranda van de Wijngaard Beekhuizen

Hé!
Ben jij geïnspireerd
door Miranda?
Kom ook in actie!

Waarom ik wandel voor een goed doel!

Ik loop mee voor de vierde keer, kijk er weer met veel plezier naar uit....en loop dit jaar voor mijn lieve papsie en de Hospice in Waddinxveen

Dit jaar loop ik mee voor Hospice Waddinxveen.
Toen mijn lieve vader eind oktober 2018 werd opgenomen in de hospice werden wij ontzettend warm ontvangen en hadden de vrijwilligers een prachtige kamer klaar gemaakt.
Tijdens zijn verblijf heeft mijn vader een zeer fijne en persoonlijke verzorging gehad. Voor de vrijwilligers was er niets te gek en naast dat zij enorm veel aandacht hadden voor mijn vader was er ook tijd en aandacht voor de gasten in de hospice.

Hospice Waddinxveen draait op vrijwilligers die het een warm hart toedragen, en zijn volledig afhankelijk van giften en donaties van nabestaande en donateurs.
Daarom ga ik vier dagen lopen als dank voor de liefdevolle verzorging die zij mijn vader hebben gegeven en hoop ik hen een mooie donatie te kunnen schenken om de hospice te kunnen ondersteunen en er voor te zorgen dat de vrijwilligers iedereen dezelfde liefdevolle zorg kunnen geven die zij ook aan mijn vader hebben gegeven.

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Houthandel Houtex BV
 .100,00
Anoniem
een goede loop
 . 50,00
Ruud van de Wijngaard
Zet hem op Nantje, je kan \'t
 .100,00
Henk van Erk
 . 25,00
Tiny en Maarten
Miranda je bent een kei veel succes..
 . 25,00
Monique
Lief zussie, wat een mooi doel! Je gaat het zeker redden
 . 25,00