Ik wandel voor VluchtelingenWerk Nederland!

1 sponsoren steunen mij voor € 25,-
Menno Oldenhof

Menno Oldenhof

Hé!
Ben jij geïnspireerd
door Menno?
Kom ook in actie!

Waarom ik wandel voor een goed doel!

Dit word de tweede keer dat ik meedoe met de Vierdaagse. Vorig jaar is de 50 km mij zo goed bevallen dat ik heel graag weer meedoe en hoop er een gewoonte van te maken voor de komende jaren.

Al heel mijn leven lang beoefen ik verschillende sporten. De afgelopen jaren ben ik actief gaan wielrennen en sinds vorig jaar ben ik lange afstanden gaan lopen. Dit is de tweede keer dat ik meedoe met de vierdaagse. Mijn plan is om dit elk jaar te doen en altijd voor een goed doel. Dat geeft mij kracht om met veel motivatie de afstand van 50 kilometer te lopen.

Stel je voor dat je niets meer hebt en huis en land moet verlaten om gedwongen ergens anders een nieuw leven op te bouwen. Wat is het fijn als je opgevangen wordt in een gemeenschap waar je welkom bent, kunt overleven en de kansen en mogelijkheden krijgt om iets van jouw leven te maken.

In deze roerige tijden is het van belang dat vluchtelingen goed opgevangen kunnen worden om vervolgens weer op eigen kracht verder te kunnen met hun leven. Dat stukje menselijkheid is volgens mij heel erg nodig om mensen die slachtoffer zijn van geweld en/of intimidatie door oorlog, conflict, het onderdeel uitmaken van een bepaalde groep (ras, geslacht, seksuele geaardheid, religie, geloofsovertuiging, politieke gezindheid etc.) etc. een veilige en vriendelijke omgeving te bieden.

Ik hoop samen met uw hulp een bijdrage te kunnen leveren aan de acties van Vluchtelingenwerk Nederland. Alvast bedankt!

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Wereldburger
Goed om voor deze wereld-genoten te lopen. Veel succes!!
 . 25,00